Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (148)

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Skvělá akční komedie!! Nechybělo ani pár vážných a romantických scén. Film měl všechno, co by měla taková fajn oddechovka mít :)

plakát

Komory (2019) (seriál) 

3* dávám za děj a námět, 1* dávám za Umu Thurman :) seriál mě celou dobu bavil, až na ten poslední díl, který by podle mě měl být rozdělen na 2 díly a ne všechno rychle ukončit. Poslední díl se mohl věnovat víc Frankovi, Elliotovi a Nancy.. A taky bych nějak dořešila tu sektu.. A Becky bych nechala spoutanou, aby ji měla Sasha pod kontrolou :D

plakát

Tvůj syn (2018) 

Film se chvilkami vleče, ale náhle nabere rychlý spád. Na konci filmu se dozvíme rozuzlení, které nikdo nečekal. Nezlobila bych se, kdyby natočili ještě dalších 5 min a dotáhli film do úplného konce :) jinak skvělé psychologické drama!

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Jeden z nejlepších a nenapínavějších seriálů, co znám. Profesor a jeho banda vám přirostou k srdci, budete je mít radši, než policii :) .. Berlín, Nairobi a profesor jsou nej!! Už se nemůžu dočkat 4.řady!! :) Bella ciao :)

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů na světě, co jsem za posledních 10 let viděla!! Herci jsou skvělí, děj je napínavý, hudba a kostýmy ve stylu 80.let jsou okouzlující, jsem fakt nadšená a hltám každý další díl :))

plakát

My Friend Dahmer (2017) 

Nechápu, proč má film tak nízké hodnocení. Ukazuje, jaké aspekty v Dahmerově dospívajícím věku měly vliv na budoucí vývoj událostí v jeho životě, co bylo příčinou jeho chování. Film také ukazuje, jak je důležitá výchova dítěte. Rodiče se Dahmerovi vůbec nevěnovali, několikrát se s nimi snažil komunikovat, ale narazil na nezájem a ignoraci. Dahmer byl velice chytrý člověk, soudní psycholog ho dokonce popsal jako "bystrého a pozorného muže se smyslem pro humor". Film hodnotím kladně.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Škoda, že měl seriál jen 8 dílů, bavil mě. Než jsem se na seriál podívala, zeptalo se mě asi 7 lidí, jestli koukám na Most, je tedy vidět, že pobláznil hodně lidí. Pocházím z CV, což je asi 20 min od Mostu, možná taky proto mi bylo prostředí blízké. V seriálu jsou super písničky, které vždycky skvěle vystihnou momentální atmosféru.

plakát

Hvězdné tolary (2011) (TV film) 

Nádherná pohádka od bratří Grimmů. Herečka Meira Durand se pro roli skromné dívky, která je mimo jiné také laskavá, chytrá, odvážná, cílevědomá a plná lásky, přesně hodí. Miluji pohádky od bratří Grimmů, vždycky mi připomenou dětství a ráda se k nim vracím, i když jsem každým rokem starší a starší...

plakát

Aquaman (2018) 

Nejlepší film, jaký jsem tenhle rok zatím viděla. Efekty jsou super, příběh je napínavý, kulisy nádherné, z kina jsem odcházela nadšená. Určitě doporučuji :)

plakát

Železná srdce (2014) 

Film jsem sledovala se zatajeným dechem od začátku do konce. Děj vás naprosto pohltí.