Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (263)

plakát

Adikts (2024) (seriál) 

Upřímně se mi to líbílo více, než Banger. Chválím především výběr herců a občas jsem se také hodně nasmála. Petr Uhlík a Luciana Tomášová, včetně Jindrové předvedly velmi zajímavé a neotřelé herecké výkony. Místy jsem byla zklamaná z toho, jak se seriál scenáristicky a vůbec příběhově vyvíjel, ale když to člověk nebere jako jeden velký celek, ale malé střípky ze života adiktologů, je to velmi povedené a záslužné dílo.

plakát

Ach, ta láska nebeská... (2020) (TV film) odpad!

Jeden z nejhorších pořadů veřejnoprávní televize, který jsem za poslední dekádu viděla. Wehrenberg dělal vždycky velmi špatné projekty, ale tohle už je kritické a tristní. Nechápu, jak to ČT vůbec mohla vůbec pustit do výroby. Ještě, že se uvedení v ČT Pilarová nedožila.

plakát

Amnestie (2019) 

Byť není scénář tak dobrý, jako ostatní stránky filmu, dá se tento snímek s napětím a chutí dokoukat až dokonce, především díky zajímavým hercům, neokoukaným hercům a skvělé kameře. Střih a estetika filmu posouvá snímek do evropského formátu.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Prvnímu dílu se to nevyrovná, hudba totálně slabá, Miloš Bok chyběl!

plakát

Andílci za školou (2022) 

Tohle je opravdu příšerný film, ve kterém i výkony profesionálních herců vypadají zcela amatérsky.

plakát

A pak přišla láska... (2022) 

Velice slibný film, s pomalým dějem, ale zajímavou autentickou atmosférou. Herecké výkony mě moc bavily a potěšilo mě i pár velmi bizarních, ale vtipných dialogů. Noční scéna v lese byla velmi mystická, ovšem vše na hraně komedie, což byla ta správná cesta.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Vedle Svěrákova Strniště a Hřebejkova Zahradnictví nejlepší film, co je v roce 2017 v distribuci. Pojďme se k těmto civilním filmům o dobrých a zlých lidech vrátit!

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Největší primitivní brak, který vznikl po Kameňácích. Nechápu, jak se k tomu mohl někdo ponížit. Bohužel si uvědomuji, že národ ČR jsou primitivové a lidé bez obsahu, ale proč jim někdo tohle nabízí a chce za to ještě peníze? Žádná postava v tomto filmu nemá ani špetku inteligence, jsou to prázdné hlavy. Vysloveně mě to urazilo a to jsem např. Janu Synkovou měla moc ráda. Trapná hudba, bez nápadu. Hezká kamera to nezachrání, ani střih. A ještě ta dlouhá stopáž? Dvě hodiny ničeho. To už i ti trapní Jedlíci se mi líbili více. Nejhlubší pokles, je mi trapno za všechny tvůrce i diváky. Primitivní hudba, ve Slunce seno byla alespoň krásná melodie, tady nic!

plakát

Betlémské světlo (2022) 

Byť už nám tohle Svěrákovi všechno jednou už řekli ve Vratných lahvích, dala jsem si to s chutí ještě jednou.