Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 163)

plakát

Honba na muže (1964) 

Perfektní dialogy, svěží, nepředvídatelný, brilantní humor, ne a ne se zastavit ...vyzrálý, jako kdyby celý život hráli jenom tohle. Potěší ještě spoustu diváků.

plakát

Lovec (1980) 

Takový zajímavější průměr za asi menší rozpočet, rozhodně nelenoší, pořád konkurenceschopný McQueen. Klasický ,,vše pro hrdinu,, příběh (Bronson, Eastwood, atd).

plakát

Mládí (2015) 

Herce jako Caine, Keitel ale i další já opravdu rád. Ale takhle ne. To nutně musí mít každý starší herec jeden film na způsob ,,herec v důchodu,,? Číst básně - což je ode mě míle daleko - musí být od tohoto filmu stokrát zábavnější věc! Stokrát! Co já z toho že obrazem profi práce, když mimo to je bez nápadů. Je jako relaxace s hudbou, akorát tady musím ještě i koukat.

plakát

Plamen zločinu (1992) 

Typický béčkový thriller z dob VHS, slušný příběh, dobré herecké výkony, špetka vtipu i erotiky, v rámci možností rozhodně nadprůměrný snímek.

plakát

Velké prostředky (1975) 

Zcela impotentní scénář, céčkové herecké ,,výkony,, , nudné dialogy. Vyjma jedné scénky co vzali komediálně, tento film mě ničím nezaujal.

plakát

Kráska dne (1967) 

Nejsem si jist jestli tady bylo vůbec aspoň něco nadprůměrného, spíš spousta věcí pod...

plakát

Lampasy (1981) 

Pro fanoušci Murraye nevynechatelný. Víceméně ale málo humoru, celkem béčkový scénář, doporučuji havně kvůli B.M.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Mám smíšené pocity. Velmi dobrý Sudekis v hlavní roli a celkem zábavní road-komedie, jinak ale strašný casting a častěji až příliš naivní scénář. Jo a Aniston a striptýz? To je od ní daleko.

plakát

Moto GP: v zajetí rychlosti (2003) 

Čekal jsem obsáhlejší dokument, ale řeší spíše jenom léta 2000-2002, navíc víceméně jen dvojici Rossi/Biaggi, anebo ještě Hopkinse či McCoye - což jsou nováčci - takže ne že jen málo toho dovíme ale navíc neřeší ani tu celou špičku. Také častěji horší kvalita obrazu. Největším plusem jsou myšlenky jezdců jako Schwantz, Rainey a mám pocit že měli udělat dokument o těch 90.letech nebo i dřívějších, protože jako že druhý Biaggi měl být konkurence pro Rossiho, to je vtip. Tím pádem léta kolem 2001 nesahají ani po kotník těm dřívějším. (v té době jsem fandil Doohanovi, a to ještě předtím než se stal mistrem)