Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 163)

plakát

Marie-Octobre (1959) 

Svým způsobem je to výjimečný film, kde herci pod taktovkou Meurisse podávají velmi dobré výkony, a doporučuji, ale je cítit tu divadelní hru. Takřka nehybná kamera, a herci vstupují před ní anebo odcházejí do pozadí podle potřeby, takže -bohužel-, dopředu je vidět anebo cítit ten další krok. Ne vždy to vadí ale většinou ano. 3,5-4/5

plakát

Uno strano tipo (1963) 

Praštěná komedie, už tady natolik v ,,režii,, Celentana, že v životě bych neuhádl že tento film vyprodukoval Fulci. Jen průměrný film, ale i tak celkem dobrá zábava. 2,5/5

plakát

Totò diabolicus (1962) 

Velmi dobrá černá krimi komedie, kde Totò hraje hned šestiroli. Vynikající práce od scénáristů (Metz, Gianviti, Fondato, Grimaldi, Corbucci), perfektně promyšlené scénky a hodně ale hodně připravený Totò. Jelikož staví na slovní humor, neuškodí kvalitní titulky, -prakticky neohodnocený film, tak asi český dabing neexistuje-. 4-4,5/5

plakát

Ede megevé ebédem (2006) 

Od filmu očekávám -od toho se točí filmy a od toho je režisér- aby byl zajímavě natočený, měl nějaký nápad. Tento film ale postrádá jakoukoli filmový nápad/cit.

plakát

Sto a jedna noc (1995) 

Film, kde Piccoli hraje Piccoliho, Mastroianni Mastroianniho, Depardieu..... atd, atd. A právě to se mi na tom líbí. Kdybych ale ty herce neměl rád, tak asi by to pro mě nebyla taková zábava. Podobný film je Herci (2000), s tím rozdílem že tento je o něčem, kým Herci o ničem.

plakát

Noc ve Varennes (1982) 

Až tak přehnaně zajímavý film to nebyl. Tu ,,sílu,, má (jestli vůbec) spíš kvůli té delší stopáži.

plakát

La matriarca (1968) odpad!

Tak je to nakonec erotický film, dokonce z těch nejobyčejnějších. Takhle o ničem film jsem už dlouho neviděl. Jak se k tomu dostal Trintignant to je mi záhadou.

plakát

Máky jsou také květy (1966) 

Hodně ale hodně na silu scénář i režie, tolik známých jmen -Hugh Griffith, Brynner, Mastroianni, Wallach, Rita Hayworth, atd, ale je to k ničemu. Film na odpoledne, ale jen v nouzi.

plakát

Leo poslední (1970) 

Dost podivínským způsobem natočený film, ale nemyslel jsem to ve zlém, jen něco to potrvalo než jsem si zvykl. Vůbec ne špatný film, několik zajímavých i zábavných momentů, ale hlavně o nás, s hodně zaostřenou optikou o naší společnosti.