Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Myslím, že se tenhle film dost podceňuje. Všude kolem jsem slyšela samou kritiku. Já to tedy vidím celkem jinak. Díky Johnnymu jsem se nejednou zasmála (ano, opravdu miluji ty obličeje, které dokáže vykouzlit). Tento snímek obsahuje snad vše, co by dobrý film obsahovat měl, alespoň podle mě. Vtip, překvapení (ano, jednu scénu jsem vůbec nečekala), trochu akce, zápletka a nadhled. A že je Depp stejný jako v pirátech.. Proč by nevyužil něco, co umí snad jen on a naprosto briliantně? Kopie Jacka to ale rozhodně není. :)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Gatsby... Nikdo ho nezná, nikdo o něm nic neví a bum, najednou ho vlastně zná praktický každý a každý ví, kdo to je a jemu vlastně vůbec nevadí, že to všichni vědí, i když se ze začátku neukazoval vůbec. / snad to chápete. To je asi to, co mě na tom celkem udivilo, ovšem zbytek filmu jsem si užila. Asi Vás to nenechá chladným, chvílemi nevíte co si máte myslet, chvílemi zas přemýšlíte nad tím, jaký má toto smysl a proč ten dělá tohle a ten zase tamto. Mé hodnocení je ale především kvůli konci, který mě prostě překvapil, naštval a potěšil zároveň. Takhle vím, že film nezapadne do sbírky filmů, které sice vím, že jsem viděla, ale nedokážu si skoro vzpomenout, co za film to vlastně bylo.

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

No já tedy nevím, podle mě je to celkem rozporuplný díl. Jednička byla naprosto bezkonkurenční, ovšem čím dál tím více prostoru, alespoň mi to tak přijde, zabírající veverka co si prostě nedokáže udržet ořech.. To pardon, ale to mě nebavilo už ze začátku, natož teď, furt dokolečka. Ano chápu, pro většinu lidí je to naprosto bezkonkurenčně nejlepší postava, ale já to už nedokážu ani cítit.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Vždy, když se mi líbí nějaký film a dozvím se, že má mít pokračování, tak se bojím o to, jak se to dá opět zkazit tak, abych ztratila to dobré mínění o filmu. Padouch jednička byl prostě supr, ale řekla bych, že dvojka se mi líbila daleko více. Jsem hodně hezky překvapená. Minioni samozřejmě opět zabodovali, ale nejen oni.

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Myslím, že kdybych někomu vyprávěla, o čem film je, tak si řekne, že je to naprosto přeslazená ptákovina a dívat se na to nebude. Takový přístup jsem měla i já, ač jsem o filmu věděla opravdu málo. Miluju ty okamžiky, kdy vás něco naprosto dokonale překvapí a vy pak jen zíráte a v tomto případě nestíháte utírat slzy. A že nejsem přímo ten typ, co by brečel u každého trochu smutného filmu. Tohle by měl prostě vidět každý.

plakát

Hledání Země Nezemě (2004) 

Vlastně jsem se na něj podívala pouze proto, že je tam Johnny. Vlastně jsem ani neměla chuť na nějaké drama. Ale jsem nesmírně ráda, že jsem se nakonec podívala a zjistila, že tohle je ten film, co za to stojí, ten film, díky němuž nelitujete ani jedné ztracené vteřiny. Konec sice tušíte tak od poloviny filmu, ale tak jako tak vás pekelně dostane. :)

plakát

Tajemství kruhu (2011) (seriál) 

Ach ta úvodní znělka. Přímo miluji.

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Ač mě poslední dobou pokaždé, když nějaký díl opětovně shlédnu, celkem irituje to, jak na konci velice okatě ukazují "světu" co je zlé a jaké chyby to udělali a že je dobré si to uvědomit a přijít s omluvou, tak stejně musím říct, že jsem tento seriál měla celkem dost ráda. Asi kvůli některým vtipným scénkám, například Kouďáka si s některými známými připomínáme dodnes.

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Tak na tyhle piráty bych se dokázala koukat pořád dokolečka. Vynikající Johnny je prostě to, co celému filmu dodává tu atmosféru, to, co vás táhne k sobě. Zamilovala jsem se do filmu po pár minutách a nejen, že mi to vydrželo do konce, ono to vydrželo doteď a předpokládám, že ještě dlouho vydrží. Díkybohu za tyto filmy, to je zrovna pro mě to pravé ořechové. :)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Když se svět zbláznil a všude kolem mě se z ničeho nic objevil tento seriál, věděla jsem, že bych mu měla dát šanci, avšak furt jsem se k tomu nějak neměla. Ale jednoho krásného dne jsem i já podlehla a když říkám podlehla, myslím to naprosto upřímně. Je tak zoufale málo seriálů, co vás ihned vtáhnou do děje, od kterých se prostě nedokážete odlepit.. A to je to, proč je GoT tak populární, protože od něj se opravdu odlepit nelze. I když s každým koncem dílu jsem si naštvaně říkala "A dost, na tohle se už dívat nebudu", pokaždé jsem při těchto slovech ihned zapínala další. Napětí, napětí, napětí.. Znáte to, když přesně víte, jak film/seriál dopadne a když tomu tak je, akorát vám to akorát zkazí celkový dojem? Tady si můžeme být opravdu jisti, že konec netuší absolutně nikdo z nás :)