Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Rozhodně tedy pro mě nejlepší film roku 2011, herci jsou úchvatní a já se moc bavil a klidně se na tento film podívám znovu, což znamená 5 hvězdiček!

Grinch

Grinch (2000)

Koukám, že co komentář to jinej názor a rozdíly v bodování a já se moc a moc bavil!!!!!!!!! Originální, čím víckrát jsem to viděl, tím víc jsem se smál! Miluji když jsou pohádky pro děti i dospělé a co předvedl pan Svěrák, klobouk dolu, nejlepší výkon Jima Carreyho. Skvělé hlášky! Nemůžu jinak než 5 *

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009)

Paráda! No chci to vidět zas, Downey je borec a Ritchie jestě větší! Tak nezdržujte jdu si to pustit!!!!!!

Já, robot

Já, robot (2004)

Will je zkrátka jistota, ani na vteřinu Vás tento film nenechá v klidu, mohl bych to vidět víckrát a stále mne bude bavit, vše funguje, tak to má být!!!!!!!!!

Avengers

Avengers (2012)

Spousta hrdinů, spousta akce, hlášek! Jednoduše paráda baví mne to!!!!!

Constantine

Constantine (2005)

Mam jej v oblíbených, tak se mi zřejmě líbí! Protože je dost problém vybrat film do oblíbených, když je spousta super filmů, ale Reeves je super a Constantine mu sedl, viděl jsem to mockrát a ještě uvidím! Efekty se mi líbily a ten pohled na svět je hodně zajímavej, jsem rád že to má fantazii, tento druh filmu se mi líbí! Kdo chce koho soudit jestli je bůh už nás takové stvořil, s tím my beztak nic neuděláme a odpouštět je nutné, mě bůh připadá dost arogantní, ale nemá to lehké, také bych mu odpustil, to jen tak mimo!

Šestý smysl

Šestý smysl (1999)

Dostalo mě to! Ten film má vše hlavně závěr. Jeden z nejlepších filmů všech dob! Willis super, jako vždy, ale co předvádí Osment to je paráda, tito dva a rejža, maj obrovský talent!

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

No já byl zcela ohromen!!!!!!!!!!!!!! Kdo to neviděl tomu závidim, páč tě čeká OBROVSKEJ zážitek!!!!!!!!! Tak na nic nečekej a utíkej si to koupit, snad 100% Jo a taky si to přehraj:)

Indiana Jones a Chrám zkázy

Indiana Jones a Chrám zkázy (1984)

Můj syn tento film miluje a já též! Nemá cenu srovnávat, který díl je lepší!!!!! Jsou nejlepší a každý díl za 5* To nejde jinak, vrcholy dobrodružných filmů!!!!

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)

Je to něco neuvěřitelného, na počátku samotní herci nechápali co po nich Lucas chce a mysleli, že se zbláznil, když na place jen tak mávali klackama! Každý si myslel, že to bude propadák, no obrovský omyl! mnohokrát se psalo o něčem, jako kultovní, to změnilo svět atd., ale ke Star Wars to dokonale sedí! Přepište dějiny, ale série Hvězdných Válek překonat nejde! Pro mne vrchol sci-fi a fantasy(proč to skončilo:( ) shrnu to 50/50 pro všechny díly a dávám všechny do oblíbených