Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Mami! (2014) 

Film "Mami" na mě velice citově zapůsobil. Dost jsem ho prožila i takový může být skutečný život, s prostými vulgarismy i násilím.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Nejdřív se mi ta ten film nechtělo jít, ale jsem moc ráda, že jsem šla. Dlouho jsem se tak od srdce nezasmála, jak při filmu, který mě dost pobavil.

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

Jejich hlášky ve filmu jsou super, třeba: "maminka mě utírala lopuchem a byla na něm beruška" a jiná hláška: "tady orel, tady orel, co ten pták zase chce, ona jde celou cestu v bačkůrkách, to jsem zvědav, jak bude lyžovat". Prostě klasika, na kterou se dá koukat do nekonečna a neomrzí.

plakát

Šimpanzi (2012) 

Tento dokument byl zajímavý tím, že se dvě tlupy šimpanzů, dělí o území, na kterém mají potravu.Mezi nimi vznikají rvačky o jídlo na cizím území, při jedné z nich zemře jedna samice, která má mládě.Mládě se snaží vetřít k jiným samicím, ale žádná ho nechce, nakonec se ho ujme samec, který mu předává svoje zkušenosti.

plakát

Sama nocí tmou (2014) 

Myslela jsem, že mě film víc zaujme, ale moc se to nepovedlo. Romantický to bylo, i se vyskytly humorné scénky v hororovém filmu. Νejzajímavější na konci filmu byl kocourek.