Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Sedm

Sedm (1995)

Tak tohle je fakt nářez. Na začátku filmu mě Fincher zarazil do křesla a nechal mě doslova 2 hodiny hltat každou scénu...Tomu filmu neni prostě co vytknout...skvělí herci, příběh, atmosféra...prostě dokonalý filmový zážitek.

Avengers

Avengers (2012)

WOW...komiksový filmy miluju a na tenhle sem se obzvlášť těšil a měl sem docela vysoký nároky, ale musim říct, že Avengers moje nároky eště o moc předčilo. Tohle byl naprosto skvělej film a jenom je škoda, že mu nemůžu dát víc hvězd a Hulk...to je magor (samozřejmě v dobrym slova smyslu). Viděl jsem to ve 3D s českym dabingem, sice to nemůžu srovnat s originálnim zvukem, ale podle mě se ani tomuhle nedá nic vytknout a 3D efekty byly taky skvělý...už se těšim na Blu-ray.

96 hodin

96 hodin (2008)

Fajnová akční střílečka/mlátička, kam podle mýho Neeson pasuje jak prdel na hrnec. Navíc si myslim že je to dost oholený o nějaký zbytečný pasáže, který by akorát kazily akci...a ten telefonát byl skvělej..."I don't know who you are"

Kmotr

Kmotr (1972)

Pan Coppola mi udělal nabídku, která se nedala odmítnout. Přenesl mě i s gaučem na tříhodinovej výlet do New Yorku do padesátých let a představil mi mafiánskou rodinu Corleonů. Já sem mu za to naoplátku musel dát plnej počet bodů. Musim ale říct, že to byla velice dobrá nabídka a určitě jsem neprohloupil.