Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Horor
  • Komedie

Recenze (3 845)

plakát

Prcek - Série 1 (2017) (série) 

V první sérii buřtíkovi jeho kamarádi pořád berou hračky. No a on je chce zpátky a taky chce hračky svých kamarádů. A oni mu je nechtějí dát a ani se s ním už nechtějí kamarádit. Převažuje nuda, táhne se to a jen ojediněle zaujme. Díly zkraje a ke konci této série jsou dost zbytečné. Na celou tuto sérii by stačily díly tak tři. (16%)

plakát

Renfield (2023) 

Ulítlá černá akční komedie na téma Drákula. Díky Cageovi to bylo snesitelné, několik vtipných momentů tam taky bylo, ale jinak nic moc. (38%)

plakát

Silo (2023) (seriál) odpad!

Fandadofilmu to všechno napsal za mě. (4%)

plakát

Invalida (2023) odpad!

Snůška přízemní demence od našich východních sousedů. Pokud tohle má být zábava, kterou lidi oceňují, což se podle hodnocení 82% očividně děje, jsme jako lidstvo v prdeli. (7%)

plakát

Skuteční lidé (2012) (seriál) odpad!

Proklikal jsem se prvním dílem, zkusil druhý, ale nešlo to. Nic se tam neděje, nějaké nudné a neznámé obličeje se tam buď hádají nebo mluví o něčem, co mě nezajímá. Není tam zřejmá ani zápletka, žádný progres, cíl, akce, nic, jen nuda a rodinné tlachání. (5%)

plakát

Vřískot 6 (2023) 

Šestá kopie nepřináší v souladu s očekáváním nic. Z dvouhodinové brutálně převalené stopáže se tak hodinu a půl vyžvatlává o blbostech parta nesympatických pitomců. Ve zbytku času se ty postavy klasicky chovají jako idioti a také se účastní nudných, notoricky ohraných popichovaček s nulovou invencí a nulovou zajímavostí. Debilní závěr se pak k úrovni tohoto díla výborně hodil a hezky ho zaobalil do kabátku z nefalšovaných hovínek. (14%)

plakát

Express (2022) (seriál) odpad!

Nezvládl jsem pilot. Baba kecá, děcka, rodina, párová terapie, nezáživná nuda. (3%)

plakát

Becky je zpět (2023) 

Taková komedie o pár tupounech a jakési přelíčené nasrané holce, co je chce oddělat. Zkraje jsem trpěl a skoro to vypnul, ale tak po 40 minutách se konečně začalo umírat a docela fajn, takže tenhle formát černé komedie už ušel. Jinak hrozná volovina a kdyby to nemělo scénář a všichni by jen mlčeli, bylo by to lepší. To tlachání musel sepsat asi nějaký adolescentní génius. (35%)

plakát

Odsouzení (2010) odpad!

Další TV šlichta označená zde jako thriller. (2%)

plakát

Breaking (2022) odpad!

Dnes už může kdokoli natočit cokoli. (0%)