Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Horor
  • Komedie

Recenze (4 073)

plakát

Svatba roku (2024) (seriál) odpad!

Krátká telenovela na kostře rodinného dramatu a velmi okrajového vyšetřování, které nebylo vyšetřováním, ale jen takovým náhodným bordelem. Po proklikání dílu a půl jsem si uvědomil, že celou tu famílii mám u prdele a ty vyretušované babičky mě iritují příliš na to, abych tu otravnou žvatlárnu dál sledoval. Přiznám se, koukl jsem na konec posledního dílu, abych věděl, jak to dopadne. Dopadlo. Bože, kolik jen času jsem ušetřil, že jsem tuhle hovadinu nesledoval. ⬇️ 5%

Vetřelec: Romulus (2024)

Nějaci mlaďoši si jen tak odletí z planety šlohnutou lodí, nikomu to nevadí. Tak si tak letí a hle - jiná loď, tož si k ní přiletíme a vlezem tam. Tož přiletí, napojí se a vlezou tam. To oceňuju, bo v civilu to byli myslím horníci, a lítat se tak asi naučili v obědových přestávkách. Tož tam pak chodí a kecají a koukají a zejména se chovají jako idioti. Očividně totiž neviděli předchozí díly Vetřelce. Tož se nakazí a pak už je to jen slabá a obehraná recyklace starých věcí. Ale díky za ty staré věci, bo ti otravní a blbí nounejmi nestáli za nic a už jsem se chystal to vypnout. Nuž, nebavilo mě to, hodně jsem přetáčel, konec vylízaný nevím odkud. ➡️ 43%

plakát

Jiu long cheng zhai wei cheng (2024) odpad!

Další asijská mlátící šaškárna. Všichni jsou nezranitelní, furt a furt se mlátí, což je nuda jako prase, protože je to furt to samé, fyzika pro ně neplatí, různě tam poletují a tak. Fakt nesmírně debilní. Vypnuto po 15 minutách přetáčení a zmaru. ⬇️ 3%

plakát

Ostrov miliardářů (2024) (seriál) odpad!

15 minut jsem na tu telenovelu koukal a pak s dostatečným znechucením sledování ukončil. ⬇️ 4%

plakát

Beetlejuice Beetlejuice (2024) odpad!

Mix hudebního videoklipu, hudebního filmu, trapné infantilní (ne)komedie bez zábavy, napětí či gore, a houbičkově bizarních záběrů s lacinými gumovými triky. Ta hovadina snad ani neměla děj. Jen se tam žvaní a žvaní a zpívá a jedna kokotina za druhou. Chvíli jsem přeskakoval, zda to konečně nezačne, ale nezačlo, takže vypnuto, nedodíváno. ⬇️ 5%

Brotherhood (2010) odpad!

Parta pitomců se, s malými přestávkami, celou dobu hádá. Velmi protivný film velmi nízké úrovně. ⬇️ 8%

Bitch Slap (2009) odpad!

Deset minut stačilo. Úplně debilní sračka s nějakýma dvěma milfkama a jejich mladší kamarádkou, co potřepávají cecíky a vše kolem nich jsou už jen tvůrčí lejna. ⬇️ 0%

plakát

Dark City - The Cleaner (2024) (seriál)

Slušná, vyrovnaná první série se sympatickým sériovým vrahem. Sem tam i vtípek byl, ale slabé. Prostoje byly, to ano. Táhlo se to, ó ano. Jako celovečák s větším drivem a menší unylostí by to asi bylo docela fajn. ↘️ 23%

Sanctuary (2022) odpad!

Místnost, 2 nounejmi, žvanění, nuda jako prase. ⬇️ 1%