Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (270)

plakát

Pururambo - prales, kde se zastavil čas (2005) 

Čtvrtá hvězda je čistě za atmosféru při sledování - spolu s dalšíma asi 8 lidma na konci února večer na Žiarskej chate v Roháčích, po a před pekelnými zimními tatranskými výšlapy. Bezkonkurenční informační hodnotu dost sráží ty rádoby dojemné a přemýšlivé kecy.

plakát

1859 (2008) 

Nejdřív jsem se bál o svůj monitor, pak o oči, a ke konci o sebe. Fakt (ne)doporučuju koukat na to z půl metru. To se vám uprostřed monitoru objeví černá díra, a vidíte metry, kilometry, snad i světelný roky hluboko, skrz monitor. Řekl bych, že to bylo i třidé, ale bez brýlí. Každopádně příště jedině s očními kapkami a možná i svěrací kazajkou. Kvůli bezpečnosti. vaší bezpečnosti. (mnohem lepší, než lsd sekvence v Enter the Void, a o tisíc procent lepší než Adebar)

plakát

Under Under Ground (2006) (studentský film) 

"niekto síce hádže kamene do mekdonaldov, ale čo z toho? tak môžeš akurát rozbiť hubu nejakému študentovi, čo tam brigáduje za pár korún."

plakát

Smrt pana Lazaresca (2005) 

"nemáte tu někdo nabíječku na nokii?" to je asi nejvíc odzbrojující věta v tomto filmu.

plakát

Durch die Nacht mit... (2002) (pořad) 

pouze za díl s Harmony Korinem a Gasparem Noe. Paráda. Blízko do Nešvilu. Premiéra Trash Humpers. Meeting the weird people like in Harmony's moviez. Podkreslené kántry muzikou. "Make it make it don't fake it !"

plakát

Albín jménem Noi (2003) 

Ten film měl skončit o 15 minut dřív, tou delší zatmívačkou. To by byla bomba.

plakát

Psí dny (2001) 

Apokalypsa. Gummo v režii Roye Anderssona. Ale rakušákům ji přeju, protože ta rakouská němčina je na poslech nejodpornější jazyk co jsem kdy slyšel.