Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (4)

Rosemary Clooney (herečka)

06.12.2020

Rosemary Clooney se narodila jako jedno z pěti dětí. Jejími rodiči byla Marie Frances, která byla anglického a irského původu, a Andrew Joseph Clooney, jehož původ byl irský a německý. Rosemary byla vychována jako katolička. Když jí bylo 15 let, její matka a bratr Nick se přestěhovali do Kalifornie. Ona a její sestra Betty… (více)

Phoebe Waller-Bridge (herečka / scenáristka / tvůrkyně)

18.02.2019

Phoebe Mary Waller-Bridge nejprve získala vzdělání v nezávislé katolické škole pro dívky. V jedenácti letech byla poslána do internátní školy, kterou ale nesnášela a vydržela tam pouze rok. Poté následovalo šest let v  DLD College a nakonec absolvovala na Královské akademii dramatického umění v Londýně, i když nejprve byla… (více)

Faye Marsay (herečka)

13.08.2018

Faye Elaine Marsay studovala divadelní školu Bristol Old Vic, kde byla v roce 2012 oceněna cenou Spotlight. Jakmile odpromovala, získala hlavní roli v seriálu Bílá královna (od r. 2013), kde si v deseti epizodách zahrála Anne Neville. Ve stejném roce si také střihla vedlejší roli v britském seriálu Čerstvé maso.Jejím prvním… (více)

Kaye Ballard (herečka)

10.03.2018

Kaye Ballard, americká muzikálová a televizní herečka, zpěvačka a komička, se narodila pod jménem Catherine Gloria Ballotta jako jedno ze čtyř dětí italským imigrantům Leně a Vincentovi Jamesovým. Kaye se začala prosazovat ve čtyřicátých letech jako muzikálová komička a vystupovala v televizi tzv. stand-up. Jejím televizním… (více)

Reklama