Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (717)

plakát

Modelář (2020) 

Poselství filmu je bohužel jasné – boj o a za spravedlnost je marný, ale přesto ho chce bojovat. I za cenu, že se budu snažit popohnat před soud lidi, kteří společnost zbavili lidí toho typu, kteří zabili moji přítelkyni. I přes tuhle ušlechtilou myšlenku a velice solidní herecké obsazení nemůžu o filmu říci, že se mi líbil.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Což nemám v naší kotlině dostatek krásných hereček? Ale jinak to bylo takové zvláštní se všemi těmi hvězdami a hvězdičkami

plakát

V síti (2020) 

Zvedal se mi žaludek. Suprově vymyšlená záležistost odhalující děsivé dění kolem nás. Sice skvělé, ale hrůza!

plakát

3Bobule (2020) 

Dost nepovedená záležitost. Příběh je hodně přitaženej za vlasy a nemá ho co zachránit, ani lehce uvadající krása Terezy Voříškové a bohužel ani nevadnoucí krása Pavlovských kopců a jižní Moravy vůbec

plakát

Abstinent (2019) 

První co mě upoutalo byl výkon Josefa Trojana, je vidět, že otcovské geny pokračují! Jinak podtitul filmu tedy že cesta na dno flašky a života je krátká mluví úplně za vše. Líbila se mi ta sebereflexe hlavního hrdiny, byť k ní tedy vede dlouhá a nesnadná cesta, bylo prima, že se film už nezaobíral tím soudem. Prostě za mě prima!

plakát

Amundsen (2019) 

Dobře řemeslně provedeno. Malinko mě mrzelo, že samotné dobití pólu je vlastně jen okrajová záležitost, ale zase zbylo víc prostoru na další Amundsenovy mise a projekty. Neznal jsem Amnudsenův příběh moc detailně, vlatsně jsem věděl jen že dobil jižní pól, a že zemřel když hledal Trosečníky polárního moře, ale pokud je film pravdivej tak to byl dobrej psychopat.

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Velkolepá řežba, vše ostatní je podřízeno perfektně zpracovaným bojovým scénám a je výrazně potlačeno, ale scén kdy se nebojuje moc není, takže to moc nevadí.

plakát

Cena za štěstí (2019) 

Mělo to několik silných momentů, ale jako celek to vyzbnělo dost prázdně. Nejvíc mě vadil ten skvot, přišlo mi totiž že film říká, že žít jako nějaký totální lůzr ve skvotu je moc supr! Jsem přesvědčenej, že z tohohle tématu se dalo dostat víc. Mnohem víc.

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Hodně hustá Plodková, nic jiného mi z téhle pohádky v hlavě asi nezůstane..

plakát

Kořist (2019) odpad!

Tak co jsme se v tomto veledíle dozvěděli : že aligátoři řvou, že ve stresujících okamžicích jako je živelná katastrofa mají pořádný apetit, který nejspší překračuje jejich apetit v době klidu, že v Americe mají pancéřové sprchové kouty a hlavně, že pokud jste Američan, tak otevřená zlomenina nohy a ukousnutá ruka znamená jenom malou komplikaci! See you later aligator!