Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (717)

plakát

Dívka za zrcadlem (2018) (TV film) 

Paralely mezi ději v natáčeném filmu dle skutečného příběhu a probíhajícího skutečného příběhu jsou tím jediným co bylo na filmu zajímavé

plakát

Zloději zelených koní (2016) 

Celkem slabota, příběh postrádá děj a atmosféru a napětí a herecké výkony vlastně postrádá úplně všechno. Je to taková reklama na nejčeštější ze všech českých drahokamů a také varování že hříchy a vinny minulosti vždycky nakonec vyplujou na povrch

plakát

Roming (2007) odpad!

Zásadně rozlišuju mezi Romem a cikánem. Rom je příslušník jiného etnika, vyznačující se tmavší pletí a tmavými vlasy. Nemám proti nim nic stejně jako nemám nic proti černochům, Vietnamcům a dalším. Oproti tomu cikán, je člověk bez ohledu na barvu pleti a národnost, který parazituje na společnosti, neplatí daně, nechodí do práce, neposílá děti do školy a další a další. Tak tenhle film je oslavou cikánství toho nejhrubšího zrna. Děkuji nechci

plakát

Šejdrem (2008) (TV film) 

Že je vesnice úplně jinej svět, to ví úplně všichni kdo se z města na vesnici přestěhovali, ale zas až takový primitivové vesničané nejsou (aspoň tedy v mém případě – cca 20km vzdušnou čarou od místa děje)!

plakát

Říše vlků (2005) 

Prapodivně zmatený scénář zachraňuje jedině Reno v netradiční roli pokřiveného hajzla

plakát

Božský Evan (2007) 

Evan není Bruce a taky zde nejde o napravené vyvoleného jedince, spíše o napravení společnosti skrze vyvoleného jedince. Hlavně že Morgan je pořád Morgan (rozuměj pánbůh!)

plakát

Jack Frost (1998) 

No vida, další film, který nás přesvědčuje (má pravdu), že nejdůležitější je rodina, láska, přátelství, zatímco svět kolem nás přesvědčuje (nemá pravdu) že nejdůležitější jsou peníze a kariera. Jako film a nápad s oživlým sněhulákem je to prima, jen je mi vždycky po shlédnutí takových filmů líto, že jsou tak odtržené od reality.

plakát

Marie Terezie - Série 1 (2017) (série) 

Solidní kostýmovka, jen jsem čekal, že se dozvíme něco víc a dlouhé a úspěšné vládě rakouské císařovny, ale film se bohužel věnuje jen začátku vlády a upevnění moci. Škoda. Ale špatné to není, to zas ne!

plakát

Jánošík - Pravdivá historie (2009) 

Hodně jsem od toho čekal a pak jsem byl hodně zklamanej. Filmu by nejspíš prospělo výrazné zkrácení stopáže, protože děj či spád není jeho silnou stránkou, spíš naopak. A nemá-li film děj musí mít atmosféru a tu Jánošík, bohužel taky absolutně postrádá….

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Když už jsem v pohádce po stopadesátý slyšel větu „Jé, dobrý den,“ měl jsem sto chutí rosekat televizi na kousky. Pak už jsem to nějak dokoukal.