Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (717)

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Nevím, ale jestli by Gottovy umělecké počiny měly mít takový trend jako účinkování v takovýchle dílech, tak je snad i dobře, že zemřel….

plakát

Výjimeční (2019) 

Je to vlastně úplně bez děje, je to vlastně dost syrové, ale přesto je to skvělé! Úplně bez patosu, bez příkras a zbytečných vedlejších dějových linek. Prostě nádhera. Navíc nutno podotknout, že by mě nikdy nenapadlo, že Vincek Kaslík je schopen takovéhohle výkonu!

plakát

Total Recall (1990) 

Dostal jsem se k tomuhle filmu možná po 20 letech a měl jsem jej v paměti jako solidní sci-fi, ale jak mě má paměť oklamala, jsou to jen další obyčejné těžké kopy do hlavy!

plakát

Uprchlíci (1986) 

Jeden z vrcholů francouzské kinematografie, komedie, která vlastně není komedií a kriminálka která není kriminálkou, emocemi nabitý film, ovšem absolutně prost jakéhokoliv citového vydírání, se dvěma skvělými herci.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Svět nádherné fantazie v mistrově podání má navždy místo v mém srdci (věřím, že nejen v mém)

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Velkolepá řežba, vše ostatní je podřízeno perfektně zpracovaným bojovým scénám a je výrazně potlačeno, ale scén kdy se nebojuje moc není, takže to moc nevadí.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Je to sice jedno takové velké honění si amerického ega, ale je to pěkné. Před časem jsem četl větu, že kdo si myslí, že nejvíce sexy, na startovním roštu, jsou spoře oděná děvčata, je blázen. Tenhle film té větě dává za pravdu. 100% koncentrovaný testosteron s vůní benzínu a spálené gumy, vše ovšem zasazeno do velice, velice solidního příběhu! Navíc výtečný soundtrack. No prostě suprovka.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Pode dojmem tohohle překombinovaného nesmyslu se vážně obávám dalších možných dílů....

plakát

Proč? (1987) 

Cesta do hlubin fanouškova myšlení (pokud teda tahle věta sama o sobě není nesmysl) . V davu je síla a anonymita a je jedno jestli fandíte těm nebo těm a ono vlastně nejde vůbec o ten sport!

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Stejné jaké jednička, velice bezduché, ale velice zábavné, opět stojící a padající s obličejem Jima Carreyho.