Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (105)

plakát

Ďáblův chlapec (2018) (seriál) 

Tak tohle byl dost nářez! Sice mi dost dlouho trvalo, než jsem si zvykl na neobvyklou atmosféru. Děj byl zpočátku dost zmatený a necenzurování některých scén, potažmo částí těla, bylo přinejmenším překvapivé, nicméně časem jsem se do toho dostal a začal jsem si to dost užívat. Byla to rychlá agresivní jízda se zajímavým finišem! Solidní ****

plakát

Šingeki no Bahamut - Virgin Soul (2017) (série) 

Možná je 5 hvězd trochu hodně a neřadám tohle anime mezi svých TOP 10, ale víceméně nemám co vytknout. Předchozí série se mi občas zdála trochu zmatená a občas i nelogická. Tady je děj velice plynulý, postupně gradující. Celkově je to dobře vyladěný a každý díl stojí za to. Je zde více času na vykreslení jednotlivých postav, dostatek akce a ani romantická vložka mi nevadila. Určitě doporučuju! :)

plakát

Ansacu kjóšicu - Season 2 (2016) (série) 

Druhá série je míň epizodiální a konečně se dozvídáme něco více o hlavní postavě. Celé série si drzí vzrůstající napětí a konečné vyústění se mi dost líbilo. Strukturou děje se sice řadí mezi standardní schémata, ale pořád si drží punc originálity a celkově se mi hodně líbila. Solidní ****

plakát

Ansacu kjóšicu (2015) (seriál) 

Takové klasicky japonsky ulítlé anime, kde musíte být trochu Otaku, abyste ho plně ocenili. První série je dost epizodiální, některé díly vice povedené, některé méně. Pro mě osobně byl začátek poměrně nudný, ale postupně se to zlepšovalo. Komu se to líbilo, rozhodně doporučuju druhou sérii, která se rozběhne hlavné děj a celkově mi přišla napínavější a lepší. Za první sérii lepší ***.

plakát

91 Days (2016) (seriál) 

Poměrně vydařené anime, které popisuje skutečnou část dějin. I když tempo není závratné, děj je poměrně vyváženě napínavý a vyústění dosti originální a zajímavě. Vše se drzí reálné linie a má logický spád. Rozhodně to patří mezi ty povedenější anime posledních let.

plakát

Šingeki no kjodžin - Season 2 (2017) (série) 

I kdyz to stalo za to, nepripadalo mi to jako uplna bomba. Druha serie si drzi podobny raz jako ta prvni a dockame se tu stejne ponure atmosfery a nekolika necekanych zvratu. Pomalu, krucek po krucku se nam odhaluje mysterie kdo jsou a kde se vzali titani... ovsem, nekdy mi pripadalo, ze to bylo az moc pomaly, a co se v prvni serii stuhlo za jeden dil, to v druhe serii je roztahle na dva. Ale na druhou stranu za zhlednuti to urcite stoji.

plakát

Overlord (2015) (seriál) 

Pridavam se ke komentarum od Yoshitsuneho a Jeoffreyho. Tohle anime, i kdyz ma stejny motiv jako SAO nebo Log Horizon, je opravdu originalni a jedinecne. Vsechno je tu velice dobre promyslene a hlavni hrdina se chova dost realisticky a logicky. Opravdu jsem si Overlorda uzil! :)

plakát

Fate/Apocrypha (2017) (seriál) 

Bohuzel musim souhlasit s komentari od navigatora a Scalpelexise. Tohle je proste hodne lacina predelavka toho, co uz bylo nekolikrat vice ci mene (a Apocrypha je hodne mene) dobre zpracovano.

plakát

Boku no Hero Academia - Season 2 (2017) (série) 

Prvni a druha serie nejsou vicemene rozdelene a kdyby nebylo opakovaciho dilu 13.5, tak by vetsina lidi ani neuvedomila, ze se uz koukaji na druhou serii. Kazdopadne druha serie pokracuje ve velkem stylu serie prvni a kupodivu se dari napeti jeste stupnovat. Sice k tomu autori zvolili klise v podobe hrdinskych her, ale funguje to dobre a clovek si uzije opravdu poradny shounen s napaditymi prvky a ja osobne tohle anime radim mezi ty nejlepsi za posledni roky. Momentalne dokoukany 26. (S2 E13) a nemuzu se dockat na dalsi!

plakát

Jódžo senki (2017) (seriál) 

Tak tohle anime zacina hodne kontroverzne a, abych se priznal, chtel jsem to po prvnim dile principielne zabalit (kdo zhledne, pochopi). Nicmene v dile druhem se to vicemene vsechno vysvetli, a pak uz si muzete uzivat vojenske orgie s malou lolitkou a bez historickych kontroverzi. Celkove musim priznat, ze to ma dejovy spad, dostatek akce a prinasi to do sveta anime zas neco trochu noveho. Urcite doporucuju zhlednout :)