Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (4)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Tenhle seriál to měl na začátku (asi prvních pět sérií) se mnou hodně těžký. Všichni z toho byly uplně vyplácaný a já měl sto chutí za těch pár dílů co jsem nuceně viděl tomu napařit bez milosti odpad. Ale stalo se něco neuvěřitelnýho shlídnul jsem celou šestou řadu a docela mě to chytlo tak jsem pozpátku sjel celej seriál a musím zakřičet bingoo! Tohle je trefa do černýho nálož zábavy a hromada srandy na vrch. Vynikající postavy ze kterých hodnotím z čistě mužského hlediska nejlépe Penny, co se týče zábavnosti tak Sheldon a Kutrapálí to jsou vážně řízci, ty jejich kecy vážně nemají obdoby.

Buffy, přemožitelka upírů

Buffy, přemožitelka upírů (1997)

Naprostá pecka mýho mládí. Ty první tři série neměli chybu a valila se z nich spousta úsporný akce a nepřeberný množství hlášek a zábavy. S postupujícími sériemi už to ztrácelo dech ale porád si to udrželo dobrou úroveň. Co se týče postav tak samozřejmě krásná Buffy Summersová se okamžitě stala mojí láskou, kámoš Alex a knihovník Giles zase obstarávali zábavu stejně jako upíři Angel a Spike který byly chvíli hodný, chvíli zlý. No prostě pecka tenhle seroš, na některý díly můžu koukat furt dokola, to se prostě neomrzí.

Na doživotí

Na doživotí (2007)

Co se týče seriálů jsem většinou nekompromisní a dalece se jim vyhýbám, o kriminálkách nemluvě. Ale tenhle si mě přesto dokázal získat. Výborný obsazení Damian Lewis je sympaťák a jako zenovej polda Charlie je správňáckej, jeho kolegyně Reesová je zas parádní kočka takže další důvod proč sledovat ale za největšího borečka považuju jeho šéfa Tidwella, kterýho hraje Donal Louge, to je opravdu machr hází nehorázný hlášky a na všechno jim dává povolení. Prostě jednoduchej pohodovej seriál kterej je daleko lepší než všelijaký kriminálky Miami, Las Vegas nebo Anděl.

Californication

Californication (2007)

Geniální seriál kterej mě přibyl k sedačce a já ho hltal jak blázen. Absolutní vymanění současnýho americkýho stylu kterej je nám odevšad cpán a radí nám jak máme správně žít. Ale hovno!! Tohle je ten život co se mi líbí a je nám zprostředkován skrze největšího seriálovýho frajera všech dob Hanka Moodyho. Boreček co furt vypaluje, chlastá, píchá, fetuje, nadává a víru má kdesi v hýžďových partiích je prostě totální řízek kterýho jsem začal okamžitě obdivovat nehledě na to jakou spoustu hlášek a jinejch různejch sraček ze sebe každou chvíli trousí. David Duchovny byl pro mě vždycky Fox Mulder ale ukázalo se že pravda je skutečně někde venku, konkrétně v Kalifornii a tam také David zamířil a vytvořil svoji životní roli. Pravda je že zábavnost a tempo první řady postupně slevilo a třeba ve čtvrtý a závěrečný sérii to bylo tak tak ale jinak nesmírně zábavný seriál který mi přirostl k srdci.

Ovládací panel
2 body