Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (5)

Zvíře

Zvíře (1977)

Dost možná nejlepší Belmondův film. Perfektní Jean-Paulova kreace homosexuála Bruna Ferrariho, u jeho scén jsem chcípal smíchy, to se prostě nedalo, jak to Belmondo zahrál.

Rivalové

Rivalové (2013)

Naprostá bomba tenhle biják! Když jdu do kina tak chci super film a tady jsem ho dostal. Ron Howard je těžce ve fazoně. Herecký výkony skvělý, Daniel Brühl je jako Niki Lauda vynikající a pokud nedostane (alespoň nominaci) Oscara tak nevím kdo jiný, Chris Hemsworth to je takový současný James Hunt americkýho filmu jednoduše frajer. Perfektní řemeslo v každém ohledu. Za mě rozhodně plný počet.

Černý Tulipán

Černý Tulipán (1964)

Alain Delon jako můj nejoblíbenější dětský hrdina, Černý tulipán. Na tenhle film se můžu koukat pořád a nikdy mě neomrzí.

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Bezkonkurenčně nejlepší western všech dob! Prvotřídní herecké výkony všech zúčastněných, bezchybná režie Sergia Leoneho a dokonalá hudba Ennia Morriconeho to jsou hlavní atributy tohoto majstrštyku.

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Kdyby to bylo možné dal bych šest hvězdiček, protože to co předvádí zfetlej a nahláškovanej Leo DiCaprio se nazývá božským herectvím. On totiž zraje jak víno a čím je starší tím je jeho hereckej projev lepší a uvěřitelnější a tak nevím zda byl Jordan Belfort skutečně takovej frajer jako je to znázorněno ve filmu a nebo je to právě DiCaprio. Každopádně Matthew McConaughey musel v Klubu poslední naděje předvést něco nepředstavitelného když mu vyfoukl oscara, protože tady to musela bejt tutovka.