Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jelikož jsem "Big Bang Theory" začal sledovat ve stejnou dobu jako "Jak jsem poznal vaší matku", tak jsem si ze začátku víc oblíbil HIMYM. Zatímco Teorie mě bavila čím dál víc a s každou další sérií se zlepšuje, tak postupně měním názor a rozhodně víc preferuji tenhle skvělý seriál. Postava Sheldona Coopera je bezkonkurenční, originální a jeho vtípky nikdy neomrzí. Je skvělé sledovat tuhle partičku vědátoru v jejích každodenních situacích a doufat, že se i Sheldon někdy stane mužem. Neviděl jsem nejnovější sérií tak nevím, jestli do toho už náhodou nepraštil, ale snad mě milé překvapí. Už by bylo na čase :D

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Nejlepší animovaný seriál všech dob !! :D Tlusťoch, který není tlustý ale svalnatý, je prostě úžasný !! :D

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

K tomuhle seriálu jsem se nějak náhodou dostal, a nechápu že jsem na něj "nenarzil" už dřív. Je opravdu perfektní z každého směru..vtipný, svěží, někdy i lehce dojemný a hlavně postava Dr. Johna Doriena nemá chybu.. ovšem není to jen o něm,ale Zach Braff ho stvárníl opravdu dokonale.. a jeho věčné spory s údržbářem.. :D Jeden z top seriálu vůbec !!

Akta X

Akta X (1993)

"The Truth is Out There" Vzpomínám si, když jsem byl malej a tenhle seriál dávali v televizi a já v noci čekal, co tam venku na noční obloze uvidím.. no kromě těch hvězd a letadel jsem bohužel neviděl nic paranormálního. Ale od té doby jsem si ten seriál zamiloval a stal se pro mě srdeční záležitosti. Některé epizody toho odhalily opravdu dost třeba o vládním utajování apod.. muž s cigaretou mě taky vždy fascinoval. Je pravda, že poslední série nebyly až tak super, ale i tak 5 hvězdiček si Akta X opravdu zaslouží.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

O tomhle seriálu nemůžu napsat nic, co by už někdo nenapsal předemnou. Je to největší klasika která se nikdy neomrzí i když člověk zná snad všechny díly zpaměti. Jediné epizody co mě moc nebaví jsou ty speciální čarodějnické a také díly ve kterých se děj točí kolem leváka Boba, ale jinak je to paráda a český dabing je fakt boží !!

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

O víkendu jsem se bavil s přáteli o HIMYM. Já měl rozkoukanou poslední sérií a říkal jsem, že to hodně upadlo už tak od 6 série. A bylo mi řečeno, že nebudu věřit tomu, jak moc je trapně odfláklý závěr. Tak mi to nedalo a dodíval jsem se.. opravdu nechápu to, že seriál se jmenuje "Jak jsem poznal vaší matku", když se Ted více zaobírá kdejakou jednorázovkou, která je jen v jedné epizodě a o "matce" se prakticky nedozvíme skoro nic. Zklamal mě už jen výběr herečky, a myslím že nejsem sám kdo si jí představoval mnohem hezčí.. (ale to je otázka vkusu). Každopádně změnil bych název na jíž oblíbený " Jak jsem se prošoustal New Yorkem, než jsem poznal vaší matku", dále ubírám jednu hvězdičku za poslední 3 série a nejvíc jsem zklamaný ze závěru celého seriálu. 4 hvězdičky nechám, protože prvních 5 sérií bylo opravdu skvělých a to už naštěstí nikdo nezmění. Pokazit takhle dobře rozjetý seriál je fakt smutné.. No alespoň chápu, proč Jason Segel již nechtěl dále v seriálu působit.