Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (108)

plakát

Nine Inch Nails - Closer (1994) (hudební videoklip) 

Geniálně úchylný počin Trenta Reznora. Perfektně vystihuje obsah písně a pro mě je to jeden z nejlepších klipů obecně. 5* jak hudba tak filmařská práce.

plakát

Zima (2013) (studentský film) 

Navenek úspěšný, soucitný mladý muž, uvnitř tikající roznětka. A jednoho dne bouchne. Moc hezky zachyceno.

plakát

Až vzlétnu (2013) (studentský film) 

Krátký dokument o jedné uprchlické barmské rodině žijící teď v Thajsku. Žena vypráví svůj příběh a vy se chvíli vnoříte do jejího světa. Nejvíc mě zajalo vykreslení absurdity turistů vs místní kultura.

plakát

Sensin (2013) (studentský film) 

Hezky uchopená kamera, bohužel scénář je dost slabý. V podstatě jde o krátký záznam boje mezi otcem a synem v japonské šermířské škole.

plakát

Temný obraz (2006) 

Film který má rozhodně co nabídnout. Netradičně zvolené podání, na které si chvilku zvykáte, ale brzy pochopíte, že má svůj význam. Velice dobře promyšlená a dosazená hudba. Skvělé herecké výkony a poutavý příběh. V podstatě si není moc víc co přát. Já se bavila od začátku do konce a užila jsem si opravdu báječnou podívanou - mohu jen doporučit.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Knihu jsem zatím nečetla, ale film se mi nelíbil. Na můj vkus příliš mnoho logických nesrovnalostí. Ze začátku mě těšilo, když vyvracely moje nápady jak uniknout, ale pak už to šlo s logikou do kopru. K dobru přičítám, že to hezky ubíhalo a nikde to moc nedrhlo, ale to prostě nestačí. SPOILER: Jediný vtipný okamžik, dveře s nápisem EXIT :D

plakát

Satan přichází (2006) 

Rozhodně nedosahuje kvality originálu z roku 1976. Hodně exteriérů je točených v české republice. Liev Schreiber hraje velmi přesvědčivě, ale prostě nemá to takovou atmosféru.Takže špatný to není, ale originál je originál :)

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

výborně natočený 3D a krásně přehledný souboje, jak jsem dlouho neviděla. Oproti tomu teda děj zavání patosem a klišé až moc. Záporňáci jsou nevýrazní, mladýmu Harrymu Osbornovi by slušelo víc prostoru, ale to se snad dočkáme v trojce, jestli vůbec bude, protože dvojka se teda nepovedla :/