Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (10)

plakát

Dallas 63 (2016) (seriál) 

Absolutne skvely po vsech strankach!!!!

plakát

Paničky z Atlanty (2008) (pořad) 

Gone with the Wind Fabulous, okay? Thank you!

plakát

Grace, kněžna monacká (2014) 

V hlaví roli Nicole Kidman a její nehybný obličej.. Sjetá Miley Cyrus by kněžnu pravděpodobně ztvárnila lépe. Špatné uchopení, lživě vyprávěný příběh a hlavně.. NUDA!

plakát

Chlapectví (2014) 

Výjimečný film? I mean.. Really? To, že někdo něco natáčí 12 let je úctyhodné. Tím to končí. Nenašel jsem absolutně žádný zásadní moment za celé roky v životě hlavního hrdiny, který by stál za zapnutí kamery. Nudil jsem se víc, než když jsem čekal 2 hodiny na nádraží v zablácených botách s vypnutým telefonem v 5 stupních celsia, oděn do kraťasů a trička s krátkým rukávem.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Díky masivní reklamě a opravdu vynikajícímu PR i přes absolutně průměrně šedivý příběh a herecké výkony 50 shades of Grey vydělá spoustu peněz. Komentáře o absolutním odpadu jsou ovšem nemístné. Právě ono PR způsobilo to, že film nemíří pouze k cílovým divákům (matky od rodin s nepříliš vysokým IQ), ale i k lidem, kteří by o film obyčejně nezavadili pohledem. Objektivně řečeno - průměrný počin natočený na motivy podprůměrné knihy s vysokými výdělky díky nadprůměrným částkám vynaložených na reklamu. 50-55% je adekvátních.. PS: Proč se Dakota Johnson tváří celé dvě hodiny tak, jakoby se ucházela o roli v Twilight 1,2,3,4...8546?

plakát

Chicago (2002) 

Muzikály rozhodně nejsou nic, co by mě lákalo. Příběh doplněný o juchání a tanečky přiteplených číšníků, dělníků, zvířat nebo náhodných kolemjdoucích (kteří čirou náhodou ovládají choreografii), je směšný. Nicméně CHICAGO je jediným filmem tohoto žánru, který mě dokázal vtáhnout, zaujmout a dokonce přesvědčit o tom, že bych měl dát šanci i jiným, žánrově podobně laděným filmům. Každopádně výkon Zety Jones, který byl korunován Oscarem, je vynikající. Naproti tomu Richard Gere a jeho obvyklé přehrávání plus pohled týraného psa v čínské čtvrti je do očí bijící a i na muzikál, který k přehrávání vybízí, je to trochu moc. Vynikající Queen Latifah však výkon pana HrálJsemVprettyWoman vyrovnává, a proto plný počet

plakát

Ladíme! (2012) 

Chci umrit!! Z obrazovky na me strikala ruzova stava s prichuti narshmallow řízlá trochou jahudky. Jedna hvezdicka za tri usmevy, ktere se mi na obliceji objevily.

plakát

Chata v horách (2012) odpad!

Chci si vypichnout oci! Absolutne nechapu pomerne vysoke hodnoceni uzivatelu csfd. Pravdepodobne se sesla skupinka nadsencu videoher z 90. let, prekreslili prisery a kresby poslouzily jako predloha k zbytecnemu filmu. Zajimalo by me, kolik lidi po shlednuti spachalo sebevrazdu

plakát

Pomsta (2011) (seriál) 

Americky serial, jehoz zacatek me vtahl do deje. Po shlednuti nekolika dilu vsak kvalita pomerne upada. Herecke vykony jednotlivych postav jsou celkem obstojne, avsak rozdil mezi nejlepsim a nekhorsim je diametralni. Pribeh je svym rozsahem absolutne odpovidajici puvodnim 13 epizodam. Nicmene, jak je v USA zvykem, po uspesnem uvedeni a oblibenosti se pribeh natahuje, stejne jako to bylo napriklad u Pretty Little Liars. Zbytecne, avsak i tak jsem byl schopen shlednout i nekolik epizod denne. Doporucuji

plakát

Tísňová linka (2013) 

Opravdu zcela nechapu duvod, proc si byvala bondgirl hraje na Terminatora krizeneho s Rambem a ukonci film tak otresne, ze razem srazi vaz jinak pomerne kvalitnimu snimku. Sorry, ale.. IT'S ALREADY DONE!