Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Akční
  • Dobrodružný

Deníček (3)

ŽIVOTOPISNÝ SERIÁL KRÁSNÁ OTEROVÁ

HEREČKA ÁNGELA MOLINA - Své taneční schopnosti plně uplatnila v úloze legendární španělské tanečnice z 30. let Karoliny Oterové v TV životopisném seriálu Krásná Oterová.  Byl to seriál s velice působivým závěrem. Bohužel zde v databázi CSFD jsem tento seriál, který mě zaujal v dětství, neobjevila. Na internetu jsem o samotné tanečnici také nic nedohledala. Zůstala dosti mlhavá vzpomínka. Škoda.

ŽIVOTOPISNÝ SERIÁL KRÁSNÁ OTEROVÁ

Telenovely 90.let

Velká škoda, že už je neuvidím. Jsou sice převelice naivní a občas naivitou i jinými atributy až štvou, ale připomínají mi hezké životní období,můj přechod z dětství do mladičkého dospívání, opouštěly jsme socialistické plky a koukaly se vyjeveně po "exotických" zemích. Některé romance v sobě měly cosi milého,měly kouzlo, které ty novější seriály zcela postrádají. Mezi nejoblíbenější patří Edera. Jak by asi obstála viděno dnešníma, dospělejšíma očima? Koukala jsem se ještě na Helenu a její chlapce ( viděla jsem nedávno ukázku, příšerná blbost, ale jako dítěti mi to tak nepřišlo) :).

Musím se přiznat, že nikdy jsem u žádné telenovely neviděla všechny díly, dokonce ani samotnou Ederu, jen několik dílů. Ráda bych se na to zase koukla, byla to nejchytřejší mýdlová opera s milou, nábožensky založenou hrdinkou. :)

Telenovely 90.let

EDERA

Herečka Agnese Nano jako Edera Gigli

EDERA

Ovládací panel
12 bodů