Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (272)

plakát

O princezně na klíček (1987) (TV film) 

Střádej si a hrab si, do vlastní kapsy.........to by měli uznat jako oficiální hymnu našich "drahých" zákonodárců.

plakát

Trhák (1980) 

Až takhle mávnu............ :-):-):-)

plakát

Skrytá identita (2006) 

Nic moc. Čekala jsem nářez a zatím ........ zklamání. Není to špatně udělané, jen na tenhle druh filmu je to prostě pomalé. Ze začátku to byla vůbec nuda a když už se to "jakštakš" rozjelo, tak se otevřely dveře výtahu a bylo vymalováno. To zas bylo rychlý až moc. No a co ten konec? Pomsta je sice sladká, ale očekávala bych nějaké propracovanější ukončení "oskarového" filmu. Tři hvězdy dávám jen za Leonarda.........teda, jak toho kluka nemám ráda, tak tady je fakt skvělej........ono z toho hezounka snad přece jenom něco bude :-).

plakát

Fontána (2006) 

Zapomeňte na to, že byste si tohle pustily na přenosném DVD nebo na PC........věřte mi, nebudete z toho mít vůbec nic. Vizualní stránka tohoto filmu je totiž tak silná a úžasná, že samotný příběh vás sice dostane, ale podmanivost obrazového zpracování vás prostě převálcuje. Jednu hvězdičku tomuhle skvostu odebírám za jediné........ tu beznaděj, jakou ve mně vyvolal.

plakát

Ohnivá sedla (1974) 

Mel Brooks je králem bláznivých parodií na jakékoliv téma. V tomto filmu si vzal na mušku western. A ikdyž nejsem zrovna fanynka kovbojek, tak u téhle jsem se skvěle pobavila a za to jí dávám ***. P.S. Je zajímavé, jak u filmů Mela Brookse mi nevadí stále stejné tváře :-).

plakát

Prokletí králové (2005) (seriál) 

Zatím to splnilo moje očekávání.........ponuré, depresivní, bez výhledu na "Happy end". Na všední pozdní večer ideální podívaná.

plakát

Brutální Nikita (1990) 

Nemůžu si pomoct, ale tenhle kultovní.....všemi milovaný film se mi, až na pár scén, moc nelíbí. Brutalita ve filmech je dnes už zcela běžnou věcí, ale když už mám chuť na něco tvrdšího, tak tohle není film, po kterém bych sáhla.

plakát

Zamilovaná čarodějka (1997) 

Příběh roztomilé čarodějky a jejího malinkého syna, pro kterého jsou kouzla zatím jenom hrou. Jenže jeho nehodný strýc s ním má jiné plány a tak tomu musí ona s pomocí své rodiny a jednoho né úplně náhodného smrtelníka zabránit. Jsem asi snílek, ale tenhle typ komedií se mi líbí pro to finální "Vítězství dobra nad zlem".

plakát

Rollerball (2002) odpad!

No to je hustý..........vřele nedoporučuji.