Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Sunset Boulevard

Sunset Boulevard (1950)

Za mě bez debat plný počet. Naprostý top a to ve všech filmových oborech, nezapomenutelné herecké výkony (především od Glorie, ale ani Wiliam s Erichem nezůstávají pozadu), dokonalý noirový scénář, výborná kamera a palác paní Desmondové člověku také uvízne v paměti. A k tomu všemu Mr. DeMille... Co víc si přát

Na sever Severozápadní linkou

Na sever Severozápadní linkou (1959)

Nejlepší Hitchcock. Zábava, akce, romantika. Klasicky skvělá Hermannova hudba, výborný Grant, nádherná Eva Marie Saint, zlý Mason a pár nezapomenutelných scén (OSN, Práškovací letadlo, Mount Rushmore, vláček,...)

Obvyklí podezřelí

Obvyklí podezřelí (1995)

Těžko něco psát. Takhle to má vypadat. Herecké výkony, scénář, režie, kamera, způsob vyprávění. Ten film si s divákovými myšlenkami hraje jak s malým dítětem a velice se mu to daří. Na Keysera Sozeho se jednoduše nedá zapomenout.

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Srdcovka. Výborný příběh, krásná Claudia, ojediněle zlý Fonda, mlčící Bronson, nádherný divoký západ a především dokonalá hudba mistra Morriconeho. Američani uměli točit westerny,ale Ital je dovedl k dokonalosti.

Zjizvená tvář

Zjizvená tvář (1983)

To nejlepší co De Palma kdy natočil. To nejlepší co kdy natočil Al Pacino. Skvělý příběh a kamera. Výborná Michelle. Drsná gangstera, která člověka lapne a nepustí. A jako bonus jedna výborná hláška ;-).

Ve stínu

Ve stínu (2012)

Nevěřil bych, že se něco takového povede v čechách natočit. Děkuju

Ovládací panel
4 body