Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Jeden musí z kola ven

Jeden musí z kola ven (2011)

Neuvěřitelně věrohodné a výborné špionážní drama u kterého člověk konečně musí také trochu zapout mozkové závity. Výbornou hereckou sestavu a jejich herecké výkony doplňuje má osobní radost z následování knižní předlohy. Škoda te neproměněné nominace pro Garyho Oldmana.

Grandhotel Budapešť

Grandhotel Budapešť (2014)

Naprosto výtečné složení Anderson, Fiennes & Co. Po dlouhé době novinka, kterou chci vidět znova i za popravčí cenu filmového řetězce. Bavíte se od první do poslední minuty, čekáte na přehlídku dalších hereckých výkonů, veverčích záběrů a nádherné výpravy. Pětihvězdičkový grandhotel.

Rivalové

Rivalové (2013)

Jsem moc ráda, že konečně i celý svět vidí brilantnost Daniela Brühla jako herce a snad ho teď uvidíme častěji, jen idiot by mohl popírat tak jasný důkaz. Howardův film, propojení mezi autentickými záběry, skvělá Zimmerova práce na soundtracku, která mne po dlouhé době zaujala a preciznost s jakou jsou ukázané závodní záběry. Pro mne nejlepší film loňského roku.

United

United (2011)

Čtyři hvězdičky za vynikající herecké výkony, scénář a moc pěknou výpravu líčící nejčernější den v historii tohoto klubu. Pátá hvězdička je za jeden z nejlepších soundtracků, který jsem kdy slyšela.

Marťan

Marťan (2015)

Pro mne byl Marťan očekávání roku hned poté, co jsem jako malinu slupla knihu. Takže zde možná nejsem úplně objektivní, jelikož jsem prostě fanoušek od dne jedna. Když jsem knihu četla, upřímně jsem si Marka představovala úplně jinak, než jako Matta Damona, ale rozhodně nejsem zklamaná. Tento film byl natolik "vymazlený", že žádná scéna nepřesahovala do klišé, trapnosti či čehokoliv jiného. Soundtrack nádherně ladí s filmem a od Solu 19 do Dne 1 jsem prostě téměř nedýchala. Za mne 100 velmi geekovských procent.