Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Shinsaui poomgyuk (2012) (seriál) 

Začátek celkem slibný, ale tak okolo 10 dílů se seriál stává strašlivě natahavaný. Nakonec jsem to ani nedokoukal a skončil u 16 dílů. 1. polovina seriálu 4* druhá polovina 2*, takže průměr 3*...

plakát

Toowikseu (2013) (seriál) 

Tento seriál v sobě ukrývá přímo monstrózní hromadu failů. Opravdu bych nechtěl žít v zemi, kde je policie a trestní právo tak komické, jak ho vykreslili tvůrci v Two weeks. Nejvíce mě pobavila scéna, kdy chytili snipera na střeše, ten následně odpálil svou zbraň do povětří, tím zničil "všechny" důkazy a pak se trapným rádoby právnickým dialogem vymluvil z vazby. Po tom sem chtěl seriál přeřušit, no dokoukal sem to. Slabé 3.

plakát

Tajemná zahrada (2010) (seriál) 

Secret Garden je můj korejský seriál number1. Můžu jen doporučit, důležité je nenechat se odradit po prvním dílu. Navíc který je podle mě velmi dobrý, akorát chvíli trvá než si zvyknete na styl humoru a romantiky, který režisér Woo-cheol Shin na vás aplikuje. Další veliký bonus je skvělé obsazení hlavní dvojice, kterou ztvárnily Ha Ji-won a Hyeon Bin. Nutné je, také říci že vedlejší, ale důležité postavy nejsou o nic horší... ať už Kim Sa-rang či Sang-hyun Yoon . Secret Garden jsem viděl tempem prvních 5 dílů - přibližně 4 dny, zbylých 15 dílů 2 dny.. Což dokládá vzestupnou kvalitu seriálu 95%.

plakát

Deurim hai - Season 2 (2012) (série) 

Můj první korejský seriál vůbec! Jestli chcete seriál s dějem a myšlenkou, tak to jste na špatné adrese. Dream High 2 nedopuručuji těm, kteří alespoň částečně neznají K-pop. Můj důvod byl jediný, chtěl jsem vidět svou nejoblíbenější zpěvačku Hyorin (SISTAR) hrát v seriálu. Musím říci, že toho vůbec nelituji, seriál nebyl nic extra, často nudný a nezáživný, ovšem dvojice sympatických talentovaných zpěvaček výše zmíněná Hyorin a Aille vše vynahradily. Navíc Dream High 2 byl odrazovým můstek k mnohem lepším korejským seriálům jako Secret Garden, IRIS a spoustu dalších... Dream High 2 se mi líbil více než jednička.