Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (173)

plakát

Život s Kašparem (2013) 

Jako filmový herec mě nepřesvědčil. Jedinou pravdu kdysi řekl v rozhovoru v TV, že Ivana Chýlková je absolutní neherečka.

plakát

Zlatá labuť (2023) (seriál) odpad!

O5 židovské nic s židovskými herci a herkami. Zvracím z podobných seriálů a zvracet nepřestanu. Snad první díl první řady měl lehce průměrnou hodnotu se zápletkou a pro pilotní počin. Dále již pád na dno a  neodlepení se od něj. Židovské pijavice přisáté na Barandov a ČT dokazují zas a znova, jak to umí.

plakát

Tonda, Slávka a kouzelné světlo (2023) 

Srdce pohladí, když ještě ČR a SR ukáže světovou animaci i společně s dobrým příběhem a dabingem. K tomu super zvuk.

plakát

Napoleon (2023) 

Fénix to táhl a dotáhl až do konce. Myslím, že to byla jeho parketa a film přímo pro jeho postavu a grimasy.

plakát

Umění jíst a milovat (2023) 

Mě to dostalo. Snad až na ozvučení některých heků na vysoké volume při vaření, nemělo to chybu. Dobře vystižená doba, místo vaření v té době, a citové situace pro daný okamžik. Dal bych 4,5*, tak dávám 5*. Žabožrouti toho poslední dobou moc dobrého nenamotali, tak jsem rád za to.

plakát

Přišla v noci (2023) 

Kdybych omluvil slintající Pekovou a lehce nezdařilý konec, bylo by to na 5*. Dávám 4* a těším se na každý podobný film z ČR.

plakát

Celý život (2023) 

Jednoduché vynikající dílo. Perfektní kamera a zvuk. Pravdivý a lehce uvěřitelný příběh. Prostě tak to bývalo a nejen v Alpách a u nás, ale povětšinu Evropy. Pacholek a děvečka, otroci pro všechno bez žádných práv a svobod až do...

plakát

Volha - HULIZA (2023) (epizoda) 

1 * za kozy Krejčíkové. Jinak ODPAD! ....a toto nechci platit z poplatků ČT.

plakát

Gump - pes, který naučil lidi žít (2021) 

Jsem pejskař a psům rozumím, ale tento film není o tom. Polívka, Holubová a hlavně Chýlková = šíleně špatný výkon. F.A.Brabec to zřejmě s těmito selebritami neumí. A ono je to vlastně jedno. Stačí vytvořit kvalitní spot před premiérou do kin a zbytek zaplatí ČT a jsme na svém. Chýlková pouze ve filmu Dědictví ...., Polívka posledních 10 roků už nic a Chýlková je NEHEREČKA. 1*za čoklíky a jejich chovatelé a páníčky.

plakát

Vlasovci (2015) (TV film) 

Pokud by nevznikl komunismus, který byl manifestem chudých proti vykořisťování dělníků, hlavně v Leningradských továrnách na výrobu zbraní a střeliva, proti šlechtě v Rusku, nemusely by být tyto zvěrstva včetně 2. světové války, genocidy na obou stranách, jaderné války v Japonsku, studené války a možná i dnešní války na Ukrajině.