Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 130)

plakát

Au-delà des cimes (2008) 

Výborně natočený dokument. Komu čest, tomu čest a Catherine obzvlášť za její umění.

plakát

Sandstone (2012) 

hodnotím jakožto lezec a příležitostný pískař :-)

plakát

Metallica: Through the Never (2013) 

Pro fanoušky jasná volba. Nechápu, proč tady někdo Metallicu haní a píše absolutně zcestné nesmysly. Pokud nějakou kapelu rád nemám, tak přeci nevyhodím 200 korun za IMAX abych se ještě více utvrdil v tom, že toto opravdu není můj šálek čaje. Takový komentář bych nepovažoval za cokoliv vypovídající o úrovni a kvalitě tohoto "filmu". Za mě ve spojení s koncertem z Edenu dokonalá záležitost. Užil jsem si to tak jako bych tam opravdu byl! Skvělá show! Metallica forever!

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Krásný příběh. Skvělý herci. Tenhle film musí potěšit snad každého. 90%

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Je to více pohádkové než původní Pán prstenů, ale člověk už tak trochu ví co čekat... Jackson předvádí to nejlepší co může a výsledek je užasný. Thorin Pavéza je mým adaptem na nejcharismatičtějšího trpaslíka v dějinách! 90%

plakát

Umělec (2011) 

Neuvěřitelný film! Dávám 100% a pocity si nechám pro sebe - někdy jé méně slov opravdu více.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Joker byl chaos, Bane je zlo v nejsirovější podobě. Film je přesně takový jaký měl být, vše do sebe neuvěřitelně zapadá a není v něm ani o minutku na víc, či méně. Nolan je mistr svého oboru!

plakát

Když kámen promluví (2010) 

Jarda je "švihlej", ale děkujme za něj a i za jiné, kteří mají tu mediální "cestu" k tomu, aby promlouvali k širším masám. Díky takovému člověku si člověk opravdu připadá, že nic není tak jak se na první pohled zdá.