Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Noe (2014) 

Jsem velice ráda, že se tento film natočil. Vědomí... že alespoň budoucí generace, která bude vyrůstat na rychle připravitelném Mc donalds, Kfc a dále si bude místo hraní venku hrát na tabletu, z čehož automaticky vyplývá, že pojem o vzniku a historii světa bude pomíjející a nedůležité ... je bolestivé. Knihy budou tabu, snad tento film jim něco napoví... Jinak příběh o vzniku světa, který Noe vypráví své rodině, mě vzal za srdce. Čtení mezi řádky je velmi důležité.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Velmi dobrý začátek filmu z náročného výcviku Navy SEALs. Zvrat děje, kdy je jednotka prozrazena z absurdity jsem nemohla. Zatímco se jednotka rozhodovala, jestli talibánské pastevce zabít či je pustit a tím se prozradit, by každý volil - zabít. Ve chvíli, kdy se rozhodli opačně zaznělo z úst jednoho člena, že v případě, když je zabijí budou uvězněny a zveřejněny, jak zabíjí ty nebohé děti a svět si bude myslet své. Nechápu, jak může Amerika vyslat jednotku do Afgánistánu, to je jak na smrt a ve chvíli, kdy by se sami neuměli rozhodnout, poslat vojáky, kteří sloužili vlasti na život a na smrt, do vězení. Ale. Na druhou stranu ti vojáci, to mají ve smlouvě, jsou vycvičeni k tomu se v takových situacích správně rozhodnout... Těžké ... Taky dobrá vláda, odsoudí za neřešitelné ( né vždy však, já vím ), pud sebezáchovy je tu irelevantní. Jenže o tom je jednotka Navy SEALs.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Luxusní film ... Ať si říká, kdo chce, co chce. Jak 1, tak 2 ... Scény, efekty, herecké výkony - špičkový. Pokaždé si říkám, kde tvůrci berou takový námět. - Snad strach z budoucnosti ? Jak se svět změnil během posledního století ... Japonci pomalu sestavují robota rovnajícího se lidem, jak předpovídal Čapek už v roce 1920, stačí ,, pár ´´ let a je to skutečností. Absolutně nevíme, co bude, jsme v naprosté nevědomosti, díky novým technologiím ... Ale hlavně že je všechno jednodušší. Ale zpět k tématu... Takže bych i této budoucnosti věřila, jelikož se časem staneme pouhými figurkami těch nahoře. Myslím si, že hlavně na tohle film poukazuje. Málokdo, to pochopí, což tak trochu i potvrzuje, co jsem právě naznačila. Těším se na 3. díl.

plakát

Padesát odstínů černé (2016) 

Dala bych možná i tři hvězdy, ale Marlon Wayans výrazně snižuje kvalitu filmu. Do komedií fajn herec, ale tohle mu nesedlo.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) odpad!

Na tento pořad se dívám jen pro pobavení. Pobavení nad lidskou arogancí, stupiditou a celkovou hloupostí. Tento fakt dokládá už jen skutečnost bodování. V pondělí soutěžící číslo jedna ohodnotí skvělé jídlo, které mu opravdu chutnalo body 7 a méně, jen proto, že jsou před ním další 3 hráči, kteří když NÁHODOU uvaří lépe, schová si vyšší ohodnocení pro ně. Jakoby snad použitím 10,9,8.. ztratil nárok stejným číslem hodnotit znovu… V menu- houbová polévka: ,, Dnes jsme měli houbovou polévku, houby nejím, proto dávám 6 bodů´´, řekl soutěžící číslo dvě. Hráč číslo tři si v autě uvědomil, že měl vlastně na stole špatně umytou skleničku, ale raději to přímo hostiteli neřekl, aby měl proč později sesekat body, kdyby náhodou nebylo co vytknout. No a hráč číslo čtyři hodnotí číslem 3, protože mu nic od hostitele nechutnalo i navzdory tomu, že pokaždém sklizení byl jeho talíř prázdný. A tak bych mohla pokračovat dál a dál. Když taktizuji, tak ne jak *** Vydra s Bouškovou by se měli ve svých výrocích trochu krotit.