Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Battle Royale

Battle Royale (2000)

HOLY FUCK, tak na tenhle film do smrti nezapomenu, tak přísahám.....navíc si myslím, že naše třída v programu BR - to by nebylo zas tak....na škodu ;). A jsem rád, že jsem nepřišel ani o sekundu filmu...sweet director's cut :)

Transformers

Transformers (2007)

Když někdo řekne letní blockbuster 2007, tak každému okamžitě naskočí do hlavy jedno slovo "Transformers" (ostatní si za to přidají libovolné další slovo). Bay dokázal to, co od něj většina lidí očekávala.....nadělil nám až pod nos tak NEKOMPROMISNÍ náser, že si každý vybere to svoje....někdo si vybere zatraceně frajerské Camaro, které se ne nadarmo tituluje Bee-otch (a nabaluje ženské, a mění se v novější typy), další si zase oblíbí šílenou a roztřepanou akci (když jsem to viděl podruhé, tak jsem se orientoval o dost líp....holt nedostatek peněz, taky kurva mohli dát víc jak 150mega, no že jo) a úplně všichni chlapi si zaručeně oblíbí zatraceně sexy Megan Fox (která o sobě tvrdí, že má nedokonalé bříško.....já myslím, že mluvim za všechny gentlemeny, když řeknu, že na jejím bříšku by se dělaly zatraceně dobré omelety ;). Transformáčům jsem věřil od chvíle, kdy jsem se dozvěděl, že je bude režírovat šikulka Bay.....na dvojku doufám dostane víc peněz (pokud se to vyplní, tak po jejím zhlédnutí budu moct klidně umřít s pocitem, že jsem zažil to, co už v životě nezažiju....ne, kecám...co když natočí něco lepšího). Prostě celý film skrývá "more than meets the eye" :) Jsem ještě celý roztřesený, tak se omlouvám za ty blbosti v závorkách a tak vůbec...A LIDI - DO KINA!!! Ne, že si to sosnete z netu, sakra.

25. hodina

25. hodina (2002)

Nestává se mi moc často, že bych soucítil s hlavním hrdinou, jenže pokud někdo umí svou postavu zahrát jako Edward Norton, tak to není problém. Po celou dobu tohoto snímku mě mrazilo v zádech...je to divné, ale říkal jsem si:"Co bych dělal já, pokud bych měl pouze 24 hodin svobody a poté bych měl jít na 7 let do "izolace" ? No abych řekl pravdu, nic jiného, než pařba a následný pořádný sex, mě nenapadlo ;o) Ano, Monty byl celkem parchant.....ale sakra, ten parchant vám přiroste k srdci tak, že budete chtít, aby se iluze jeho otce vyplnila do posledního puntíku. Jenže život je svině, která nemá slitování s nikým. V tom měl Predy pravdu ;o)

Equilibrium

Equilibrium (2002)

Dle mého skromného názoru je tento film opravdovým uměleckým dílem, které by nemělo být nikdy zapomenuto. Někteří mohou namítat, že z Béčka se umělecké dílo stát nemůže, ale Kurt Wimmer dokázal, že i nemožné může se státi možným. Jeho vize Orwellovské budoucnosti může působit trochu přehnaně, nicméně i Bush s IQ pod 90 se stal prezidentem, takže všechno je možné. Bale a jeho non-emotivní scény na mě někdy působili opravdu mrazivě.

Freddyho úlet

Freddyho úlet (2001)

Sakra, tak takhle sem se nenasmál, už ani nepamatuju :D Prostě skvělá úchylárna pro úchyly.

Život není krásný

Život není krásný (2008)

Po tomhle filmu už se o ZNK sérii nedá říct nic jiného, než že je to největší KULT freeware scény u nás....která další freeware série se dočkala filmové adaptace? :)) Vulgarismy, drogy a v některých chvílích opravdu zbytečné násilí...říkal někdo ZNK? A morgošská hláška "Tě mrdka poskače" -> dík Marty!

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

Úžasné, brilantní, fantastické (a nevím co ještě) umělecké dílo, které nám Richard Kelly naservíroval vás nenechá ani na jedinou chvilku odtrhnout oči od obrazovky...prostě Donnie Darko, no.

Collateral

Collateral (2004)

Michael Mann nám natočil film o nájemném zabijákovi a "obyčejném" taxíkáři. Abych řekl pravdu, tak víc mi k srdci přirostl Vincent (tedy nájemný zabiják)...jen stále čekám, kdy se natočí film o mém favoritovi (Hitman: 47) - asi si ale počkám ještě dost dlouho ;o) Mohl bych vám ale povědět příběh o mrtvém muži, který jezdil 6 hodin v metru, než to někdo zpozoroval...

Zastav a nepřežiješ

Zastav a nepřežiješ (2006)

Vypněte mozek a nechte se unášet neuvěřitelně rychlou a zběsilou adrenalinovou jízdou, sráči! Crank naprosto postrádá jakákoliv hluchá místa a s ničím se holt nesere...představte si takovou Nebezpečnou rychlost, kde místo autobusu máte mlátičku Stathama, k tomu si připočtěte bandu latino badass gangsta shitheadz, náser akce a pořádná porce sprostých slov! Tak a teď máte představu o čem tenhle film vlastně je....a hodně mě potěšil konec, pussyny tenhle film holt nezkousnou, that's it beotch!

Ovládací panel
144. nej uživatel Česko
151 bodů