Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Krátkometrážní

Pořady (3)

Tvoje tvář má známý hlas

Tvoje tvář má známý hlas (2016)

Já vůbec nechápu, proč tady mnozí křičíte, že je to dno televizní zábavy a nekoukatelný shit. Má oblíbená vystoupení - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 a 10. Jo desítka jsou žhavé rusky T.A.T.U a francouzský polibek Kohoutové a Konvičkové. Co je na tom nekoukatelného? Krásné polonahé české herečky? Nebo to, že ztvárňují moderní umělce jako je Rytmus či Katy Perry? Já s tím problém nemám, protože ženy se mi líbí od narození a moderní hudbu poslouchám. Formát pořadu se mi moc líbí, takže za mně 4 hvězdy. - 80%.

Robinsonův ostrov

Robinsonův ostrov (2017)

Česká verze - Kdo přežije! Moderátor: Ondřej Novotný byl dle mého názoru v pohodě. Hry a soutěže: mi někdy přišly směšné, ale i tak jsem to prožíval. Soutěžící: Je to různorodej matroš! Je tu kreativec a vtipálek Martin, válečný veterán Radovan, pobožná fitness trenérka Lucka, jednoduchá playmate Petra (IQ tykve), učitel bez chyb a snad vítěz všech soutěží David a nakonec student - podrazák Marek. Průběh: Intriky a podrazy + sledujeme soužití té smetánky. Vítěz: nebyl jsem spokojen, neboť vyhrál dle mého názoru ten nejhorší. Verdikt: Bavilo mne to i jsem měl svého favorita a doufám, že Nova bude v tomto projektu pokračovat. - 80%.

Robinsonův ostrov II

Robinsonův ostrov II (2018)

Česká verze - Kdo přežije je zpět! Moderátor: Ondřej Novotný je sympaťák a já s ním problém nemám. Hry a soutěže: Tentokrát těžké alespoň ty před sloučením. Soutěžící: Je to znovu různorodý matroš! Poměrně hezké dívky vytvoří ženskou alianci. Drobný brejloun (Radim) intrikáří a dělá show napínavou. Vousatý plešoun (Dominik), kterého kmen doslova uctívá, protože ho považují za velkého šéfa. Otravná až namyšlená modelka (Bára), toť jsou asi 3 nejvýraznější soutěžící. Formát pořadu mě baví a na české poměry opravdu super show. Vítěz: ? - 80%.