Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (61)

plakát

Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015) 

Tak teda nechápu hodnocení místních odborníkú, možná kdybych byl náctiletý, nebo neviděl nikdy žádnou hororovou komedii o zombie, tak bych si z toho třeba sedl na zadek, ale takhle mě to moc neoslovilo. Bylo to hodně předvídatelné, nic co bych už neviděl jinde,  pouze úsměvný film, který bych si tedy určitě podruhý nepustil.  Když už opravdu zábavnou zombie komedii kde se smějete až se za břicho popadáte, tak doporučuji Juan de los muertos nebo Soumrak mrtvých.

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Ovlivněn recenzí mistra Verbala, jsem do toho  vůbec nechtěl jít, očekávaje nechutný divadlo ala nebinární hovadiny  (tuhle novotu naprosto neuznávám a nesnáším, bud máš pindíka nebo pipinku nic jinýho neni). Takže jsem byl docela překvapenej že to až tak hrozný nebylo a mistr Verbal hodně přestřelil až zbytečně se zaměřil na toto téma a nebo to možná ani neviděl.     Takže je to na vás jestli se také necháte ovlivnit , dle mého názoru neobjektivní recenzí a nebo se na to podíváte a třeba, jako já, se nakonec dobře pobavíte.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) 

Myslím že se to povedlo a mě to bavilo. Je  hodně těžký udělat něco takového po Jacksonových filmech a každý , at chce nebo ne, to  musí hned srovnávat.  Stejně jako Péta tomu dali velmi pěkný vizuál, líbilo se mi jak se jednotlivé příběhy pěkně, řekl bych nenásilně, prolínají. Za mě spokojenost. Ps: vzkaz pro rádoby (samozvaného) horového experta: Psychore ty jsi bohužel i v tomto případě uplně mimo mísu, vše nasvědčuje tomu, že jsi knihy ani nečetl, raději se uchyl do ústraní a tam se na dlouho nad sebou zamysli. Nejsi ani odborník na Pána prstenů a už vůbec ne expert na horory

plakát

Hlasy (2020) 

I když nepřináší nic nového co bychom už neviděli, přesto mi to vůbec nevadilo, má to zajímavé zvraty a i konec je velmi podařený. Jako jeden z hororovyých fanoušku, který vůbec neuznává zdejšího samozvaného rádoby největšího hororového experta, si myslím, že by si to zasloužilo od ostatních lepší hodnocení.

plakát

Telefon (2020) 

Konečně za dlouhou dobu dobrý horor, Opravdu skvělé

plakát

Apostle (2018) 

Nebylo to špatné, za poslední dobu alespon něco co se dalo vydržet až do konce s jistou dávkou napětí a docela krvavé a násilné. Něco mi v tom ale chybělo, nevím co, ale mám z toho takový neutrální pocit. Podruhé bych si to už nepustil. Jako jednorázovka to svůj účel splnilo a pobavilo.

plakát

Mandy - Kult pomsty (2018) odpad!

Nuda, ,ruce od toho pryč. Nezachrání to ani polovinu filmu vyjevený Nicolas

plakát

Noční hra (2018) 

Nic moc a nechápu že se timhle klišovitym zbytečnym filmem, kterých je jak hub po dešti, může ještě někdo bavit. Asi jsem viděl jinej film než ostatní tady , co tomu dávaj tak vysoký hodnocení. Mě to připadlo jako klasickej americkej úsměvnej film, kterej ani pořádně nepobaví. Možná kdyby to byl první takovej film co jsem viděl, ale tohle mně už nebaví, to už to bylo fakt milionkrát.

plakát

Holka z livechatu (2018) 

Vypadalo to zajímavě, bylo to napínavý......... ale to co předvedli na konci bylo až trapný. Líbí se mi filmy s otevřeným koncem, nebo lépe ty které nechávají na divákovi, aby si to přebral po svym, ale tohle je moc. Vůbec nic nebylo vysvětleno a zrovna celej tenhle film k tomu směřoval. Takhle teda ne, tohle by uměl každej, vymyslet nějakou zápletku, ale hlavní je především jí taky umět dobře, zajímavě dotáhnout do konce a tohle se nepovedlo a celej film tim pohřbili.