Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (140)

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

Hodnoceni po pilotním dvoudílu: seriál jednoznačně stojí na Hayley Atwell, která kromě toho, že dobře vypadá je i opravdovou herečkou, což o půlce ansáblu Agents říct nemohu. I v ostatních rolí jsou sympatičtí herci jako Lyndsy Fonseca, takže po stránce herecké velice dobré. Výhrady mám k rozpočtu, kde je bohužel vidět, že se šetřilo. Uvítal bych příběhovou linii z Druhé světové války, tak jak byla v prostřihu Agentů, škoda, třeba se alespoň jednoho dílu dočkáme, uvidíme...u mě zatím 80%.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Taky se Vám líbily Avengers, Iron Man nebo Thor...pak jste se dostali na vrchol komiksového blaha a právě v tu dobu Vám sodruzi z Holywoodu naservírovali Agents od SHIELD, jenže je to jako srovnávat Porsche GT3 na okruhu s oktávkou RS. Zatímco GT3 je špičkou, oktávce se může jen zdát,že by se projel s okruhovým etalonem v tu samou dobu...A naprosto stejné je to i se vztahem Avengers a Agents od SHIELD. Zatímco hvězdami narvaný megatrhák s rozpočtem v řádu stamilionů je jeho seriálový příbuzný na úrovni lepšího Studia Kamarád na České televizi, kde agent Coulson, který byl v Avengers řekněme do počtu, tak zde hraje šéfa týmu plných neznámých a vlastně poměrně nezajímavých postav, kterým alespoň občas přijde pomoc do sledovanosti Samuel Jackson a nebo Cobie Smulders...Podtrženo sečteno, pokud do tohoto seriálu nenalejou soudruzi pořádný love a občas tam na pomoc nezaskočí Scarlett, Chris Hemsworth nebo Robert Downing, tak tento seriál je zralý na zrušení, což je poměrně škoda vzhledem ke komiksové předloze, nicméně na dnešní seriálovou produkci je tohle už zoufale málo.....

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Tak jestli tohle má být ta pecka, tak se omlouvám, ale opravdu no even close...jediný co se mi u tohohle seriálu zvedá je žaludek z těch červů...pro mne zatím velké zklamání

plakát

Alpha Dog (2006) 

Partička zhulených lidí, solidní Justin, špičkovej magůrek Ben Foster s výbornou mlátičskou scénou,pěkný kočky a pořádný pálky na konci (death penalty).Snímek,který od začátku směřuje k nevyhnutelnému konci,rozhodně stojí za to vidět,kvalitní herecké obsazení,celkově slabší čyři hvězdičky...

plakát

Apokalypsa (1979) 

Apokalypsu jsem shlednul v nejdelsi mozne verzi, ale u tohoto filmu jsem se ani chvilku nenudil! Pochybuju vsak, ze si tento snimek v dohledne dobe znovu pustim. Film vrele nedopurucuji videt lidem, kteri jsou psychicky labilni nebo pod vlivem halucinogenich drog, protoze by se z nej asi uz nikdy nevzpamatovali. Apokalypsa je cistokrevne psycho, vyjadrujici presne ty nejhorsi mozne lidske pocity. Tento film vas dokaze vzit do myslenek tech, kteri tam skutecne byli.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Oliver Queen v podání Stephena Amella způsobuje, že holky hážou kalhotkama, zatímco kluci kupujou permanentky do posilovny :) Velice dobré souboje a kaskadérské kousky, spousta cool boys a hot chicks, možná by stálo za to trošičku přisypat do rozpočtu,protože tam nějak se mi zdá,že všechny peníze jdou na "doplňky" do posilovny pro hlavního hrdinu :))

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Proč tento film vidět? 1) Charlize, 2) 80. tková atmosféra Berlína včetně nojnundnojnzichlutfbalon :D 3) ta šílená bitka na schodech, o který se pravozovýmu tlusťochovi Stevenu Seagalovi může jen zdát.....

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Tady asi pro fanouška Marvelu nebude o čem, jasných 100%. Už dlouho se mi nestalo, že bych si na konci filmu řekl wow..tohle opravdu člověka dokázalo usadit..teď bohužel celý rok čekat na pokračování.

plakát

Battle Royale II: Requiem (2003) 

Druhý díl je naprosto zbytečný! Nepřináší vůbec nic nového, maximálně snad více krve, více střílení a především protiamerický postoj! Ten je zde zcela otevřený,ale je podáván dosti demagogickým způsobem ve formě výčtu zemí, které kdy trpěly konfliktem s Američany! Plete sem jabka a hrušky, terorismus zaměňuje za osvobozenecký boj a vůbec přináší takový podivný myšlenkový patvar!

plakát

Bitten (2014) (seriál) 

Seriál dopadl přesně tak, jak jsem si představoval....nuda...Lauru Vandervoort mám rád, je to pěkná ženská, ale na tom seriálu je špatně snad skoro všechno....navíc pilot, který má upoutat a přitáhnout diváky byl prostě o ničem...po první sérii bude konec, to je jasné jako bramborová placka :)