Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (140)

plakát

Flákači (1995) 

Napoprve se mi Mallrats az tolik nelibily, ale po druhem shlednuti musim uznat, ze je to opet povedeny kousek Kevina Smithe! Jsem rad, ze Smith obsazuje ne az tolik popularni herce Ben Affleck a Shannen Doherty a dava jim moznost vyniknout i v jinych produktech nez v teenagerskych serialech ci preslazenych snimcich!

plakát

Flashpoint (2008) (seriál) 

Po prvním dílu lze těžko hodnotit, takže si tam zatím nechám jednu hvězdičku jako rezervu, ale vypadá to zatím jako solidní seriál o zásahové jednotce policie,kde narozdíl od jiných akčních seriálů nechybí psychologický prvek postav.

plakát

Formule! (2001) odpad!

Musim se priznat, ze tak strasny film o formuli jsem snad jeste nevidel! To nebyla formule, ale nejaky nepovedeny hybrid mezi ni a nascar! Jizda mestem me pak definitivne utvrdila v tom, ze tento film je skutecny odpad! A ty Sly, az ti priste proleti poklop od kanalu kolem hlavy, tak zastav, vlez do nej, zavri za sebou a uz se nevracej!

plakát

Gravitace (2013) 

Dlouho se mi nestalo, abych po konci filmu seděl v koutě jako malý bezradný chlapec a nevěděl, co si o tom mám myslet, respektive co chytrého napsat, aby to ocenili Mára i Farid :) To, že se Klonovanému Chorchemu ve vesmíru líbí víme už od Solaris, tentokrát však hraje prim Sandra, která nám tu ve slušivém andrvéru ukazuje, že i žena v jejím věku může vypadat stále dobře...no a teď trochu vážně....Být Gravity film před deseti lety, tak sednu na zadek a budu si říkat, jakou pecku Alfonsik stvořil, nicméně na dnešní dobu mně to prostě přišlo příliš málo na to, abych se nad tím tetelil blahem a bůhvíjak rozplýval. Spíše mi to přišlo film šitý podle objednávky IMAXu a dalších 3D a více D kin na vizuální onanii, protože putování s Dinosaury už je prostě přežité....celkově 75%....

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Nutno podotknout, že k tomuto filmu jsem přistupoval s poněkud větším despektem, neboť všude psali, že je to téměř legendární průser ..... Trochu nechápu, že měl tento film ambice do kina, spíše bych to viděl na magnetofonové pásky a gramodesky s nějakým tím sexy přebalem....Pokoušet se u Amíků o nějaké historické souvislosti nemá cenu, nicméně už v úvodní scéně mně lehce cukaly koutky nad kvalitou digitálních efektů, které jsou opravdu mizerné. Člověk si říká, že když už jde film do kin, tak tam trochu těch chechtáků přisypou. Jenže pak se na scéně objeví hlavní postava a už si můžeme všichni zpívat... X X X Lutz ta ta ta ta ta vysypanej je na to ta ta a je Vám jasný, že rozpočet tohoto filmu spokla postava tohoto neandrtálce, který je vysypanej jak plech na pečení vaší babičky a který by se neztratil na kdejaké soutěži kulturistů. Proti němu Spartacus (Liam McIntyre) i Bojka (Scott Adkins) vypadají jako dvojice kluků, kterým někdo bral svačinu a proto tolik nevyrostli :) Sexy blondýnka ve filmu neurazí stejně jako máma Saláma Herculese, která i po dvaceti letech vypadá úplně stejně :D No nic long story short...film je to slabý, zkouknout se to dá a zapomenout rychle taky....

plakát

Hledám Amy (1997) 

Velice povedeny snimek! Vedeli jste, ze Luke Skywalker byl nácek? Trochu mi vadilo obcasne histericke prehravani Adamsove, ale jinak skvele.

plakát

Horem pádem (2004) 

Z vypraveni svych kamaradu a ukazek jsem cekal komedii, u ktere se diky Machackovi a Liskovi budu smat od zacatku az do konce. K memu prekvapeni zde pak byla spousta pasazi, u kterych jsem se vubec nesmal- myslim tim predevsim zaver filmu a naprosto dokonala scena u stolu. Film osciloval nekde mezi komedii a chvilemi az tragedii. Naprosto skvela byla pani Vasaryova, jejiz scena u stolu je opravdu nezapomenutelna. Jaroslav Dusek mohl diky sve postave dostat vice prostoru,ale to by se film mohl spise nest ve stylu Non plus ultra. Machacek dobry, Liska tradicne velice dobry, Jan Triska ve sve roli lehce nevyrazny. Byla zde vsak jedna scena dosti pretazena za usi a to ta, kde Hanka krici na Roma v KFC. Zde trosku pan Hrebejk ujel, jinak inspirace filmy jako Ammores Perros je znacna, ale absolutne mi nevadi!

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

90% .. Fringe mi bude chybět :( Dovolím si říct, že v seriálové sci-fi produkci jedno z nejlepších, co za posledních X let bylo natočeno. Zajímavá příběhová linie, velmi sympatické postavy a kvalitní herecké výkony, slušný rozpočet.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Nedá se nic dělat, HBO prostě umí, v současné době asi jedna z mála televizních stanic, která se nebojí investovat do svých seriálů a výsledek prostě stojí za to, jinak než za 5* nejde!

plakát

Hvězdná brána: Archa pravdy (2008) 

Nezlobte se na mě, ale jako fanda SG1 a především jeho desáte řady mi to teda zrovna jako nejdůstojnější zakončení nepřijde. Dokonce si dovolím říct,že místo toho dát 2 pořádné díly,asi bych byl spokojenější. Tolik očekávání a nakonec docela velké zklamání. Finální souboj Adrie mi připadal alias válka bludiček jako z pohádky na ČT1 v neděli ráno,trošičku trapný. Z piety dávám 3*.....