Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Záskok

Záskok (1997)

Absolutni spicka od Cimmrmana, ktera uz nikdy nebude prekonana, co slovo to perla, i mensi hlasky, jsou neskutecne vtipne, ale cloveku dojdou az po nekolikanasobnem shlednuti. Neni zde postava, ktera by zahrala pod sto procent, vsem ale kraluje Zdenek Sverak coby Karel Infel Prachensky. Jak se dari nebozce pane Doktore?To je nakej renonc ne?Jak se dari nebozce,jak se ji muze darit, je tuhááááááá! Mistre, tim jsem chtel vyjadrit, ze Vavroch si preje...Jakej Vavroch, covece vy tam mate figur jak na Orloji!

Predátor

Predátor (1987)

Uz jste nekdy videli partu opravdu cool a drsnych chlapku?Mozna ano, ale specialni jednotce Arnolda Schwarzeneggera nebudou sahat ani po kotniky. Jeden z Arnoldovych nejlepsich snimku, ve kterem je skupina zdanlive nepremozitelnych vojaku vyvrazdovana mimozemskym lovcem za doprovodu dokonale hudby Alana Silvestriho. Davam plne hodnoceni za opravdu povedeneho Lovce lidi a dva guvernery v akci!

Terminátor 3: Vzpoura strojů

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)

Jonathan Mostow dostal pretezky ukol-navazat na genialni a temne dily Jamese Camerona.Dobre vedel,ze kdyby se pokusil kopirovat Cameronuv styl,asi by prilis neuspel a proto zvolil cestu jinou-divokou akcni jizdu,pri ktere se divak predevsim bavi.Do ponekud skromnejsi stopaze sazi jednu akci za druhou a predevsim honicka,pri ktere nici obydleny blok,dava divakovi jasne najevo,kam ze se cely rozpocet podel.Arnoldova nepritele zde namisto Roberta Patricka v roli tekuteho T-1000 vystridala modelka norskeho puvodu Kristanna Loken jako TX a se svou roli se vyporadala velmi obstojne.Dej ma zbesile tempo,ktere vyplnuji Arnoldovi hlasky,pri kterych se clovek opravdu zasmeje.Nekomu se prave toto odlehceni nemusi libit,ale Mostow Terminatora celkove podava jako svezi popcornovou zabavu a ne jako apocalyptickou predzvest konce sveta,kterou nas Cameron provazel dva predchozi dily.Celkove davam za pet,i kdyz vyhrady bych urcite mel,predevsim stopaz by mohla byt delsi,za ty penize co jsem v kine nechal....

Dogma

Dogma (1999)

Dogma je komedie, ktera vas nenecha ani na chvilku vydechnout, hlaska strida hlasku a vsemu davaji korunu Jay a Silent Bob! Ben Affleck mi prestal vadit od doby, kdy jsem videl vsechny filmy Kevina Smithe! Chybi zde hlubsi myslenka narozdil od jinych filmu Smithe, ale o to vic se zde zasmejete! Koho by napadlo, ze muze byt v nebi rasismus?

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983)

Osobne muj nejoblibenejsi dil z cele puvodni trilogie. Vizualni stranka me i dnes ohromuje, i kdyz uz vim kolik modilku bylo pouzito a jak ze se to delaly ty laserove paprsky. Pravdou zustava, ze i kdyz je tento snimek pres dvacet let stary, maji se dnesni tvurci vysokorozpoctovych filmu stale co ucit! Tento dil zaujme predevsim akci, ktera se odehrava na nekolika mista soucasne. V jedne Luke Skywalker presvedcuje sveho otce, aby se pridal na jeho stranu, v druhe skupina Hana Sola se pokousi znict stit na mesici Endor, ve treti pak flotila stihacek utoci na samotne Imperium. Jednoznacne peti-hvezdickova zalezitost a klasika akcniho sci-fi.