Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (60)

plakát

Mělas to vědět (2020) (seriál) 

Velmi dobře propracované, chvíli jsem věřila i jiným možnostem vraždy. Na konci jsem byla velmi překvapená. Dávám plných 100% Naposledy se mi takto líbily Sedmilhářky.

plakát

Chata (2019) 

Velmi znepokojivé. Asi se mi bude dnes hůř spát. Ta msta dětí za matku byla opravdu krutá. Bohužel jim nedošlo, že labilní snoubenka jejich otce tohle neustojí a dopadne to hodně blbě. Ten konec už pro mě byl další extrém. Psycho-drama jako prase.

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) 

Po dlouhé době opravdu moc hezká pohádka. Bylo to vtipné a mělo to super pointu. Líbí se mi, že pohádka ukazuje na tu nejvíc základní věc, že bohatství není důležité. Důležitá je právě láska, statečnost a odhodlání.

plakát

Psí poslání 2 (2019) 

Zase jeden z největších krásně dojimavych filmů. Nádhera.

plakát

Psí domov (2019) 

Zase takový doják, moc krásné, chytne to za srdce.

plakát

Slender Man (2018) 

Mě se to docela líbilo, asi nejsem tak náročný divák, jak jsem si myslela, ale samozřejmě dávám jen tři hvězdy. Tak super to zase nebylo.

plakát

Ghost Stories (2017) 

Takže vystraší, zneklidní a pobaví a konec mě donutil ubrat jednu hvězdu.

plakát

Jigsaw (2017) 

Pro mě osobně velice slabé, čekala jsem od toho mnohem více, takže dávám dvě hvězdy.

plakát

Vichr 3 (2017) 

Třetí díl mě dojal tím úžasným koncem. Jsou spolu propojeni a proto nemusí být na stejném místě. Líbí se mi tenhle zvláštní vztah člověka s koněm a navíc s obou dílů jsem naprosto chápala, že Vichr patří domů tam, kde se narodil.

plakát

Exorcista (2016) (seriál) 

Já jsem velmi spokojená. Sleduji již druhou řadu a jsem ráda, že to nezrušili jako u seriálu Damien. Druhá řada je zatím dost mrazivá a jsem zvědavá, jaký průběh nás ještě čeká, ale zatím plný počet hvězd, hlavně za démona Pazúzu a výbornou Geenu Davis (Regan).