Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (744)

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Je to takova blbost, ale s kradnym odkazem na stare dobre pohadky. A to mi dlouho chybelo!

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

OMS neni beznym filmem. Je treba ho tak tedy brat. Co se tyce klasiky, herci nejsou dokonaly, kamera a ani nic dalsiho neni svetoborneho. Vlastne tak mozna dve hvezdy z peti. Ale pak je tam jeste taky ten druhy uhel pohledu. A to show, myslenka, zabava atd. Proste jsem ani minutku nechtel koukat jinam. A to jenom kvuli tomu stylu zivota, jaky Kazma vede a co nam tady zase serviruje. No, ale tim to nekonci. Jeste dalsi uhly pohledu tady jsou. Pry snaha natahnout zpet pritelkyni. Dyt ja tehle linii neverim ani za pid. No a ty problemy s Fortunou? Od prvni sceny mi bylo jasne spolceni s Jackem, kdyz prisla Fortuna a po letnim uvedeni filmu do kin se zacala probirat medii bitva mezi Kazmou a touhle sazkovkou, rikal jsem si, jestli je to vlastne realne. No a neverim tomu. Verim naopak tomu, ze je to krasne promyslena reklama, product placement. Dokonce tak promysleny tah, ze jejich logo radsi v ramci verohodnosti neni ani mezi logy partneru v zaverecnych titulkach. No..shrnuto-jako film nic moc, jak zazitek s nekolika presahy to funguje. A ze dokazal tolika lidmi naplnit tenhle odvaznej typek kina, no smekam!

plakát

#martyisdead (2019) (seriál) 

Naprosta topka! Tohle at je ucebni material, resp. at je tohle zaklad pro rodice a ucitele….a deti :( lidi jsou svine, socialni site jsou svinstvo..

plakát

#annaismissing (2023) 

Z jednoho uhlu pohledu me tenhle film neskutecne stve. A to kdyz se tolik venuje !a vlastne propaguje! vsechny ty blbosti dneska-gender, nazory, slang, ultrasilena auta. Na druhou stranu zpusob natoceni, ve finale i pribeh, zapletka, rozuzleni, zamysleni, to vsechno mi prijde na CR dnesni doby hodne nadprumer. Jen vic takovych filmu! A song s padnoucim textem Nirvany na zaver, no, pekne, pekne, panove a pani tvurci!

plakát

Otázky a odpovědi (1994) 

Stopaz dlouha nicemu nevadi. Kvizove souteze mam rad stejne jako nemam rad lhani a podrazy. Na YT lze najit onu situaci s otazkou na film z roku 1955, kterou nakonec odpovedel dotazany spatne: https://youtu.be/JRKxNpwqBac?si=84JxKt_DECq_kyHD

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

Super sonda do specialniho oboru ve valce. Netusim, na kolik je realna, ale to je vlastne jedno. Styl natoceni je hodne dobrej, uvodni smrtici scena prekvapiva. Vsechno fajn, ale i tak jsem mel divnou pachut v puse, kdyz sly zaverecne titulky. Dal jsem si denni odstup a uz vim, co za pachut to bylo. Naprosto by stacila minutaz kolem 90-100 minut. Posledni pulhodinu uz jsem koukal mimo a sahal po vsem moznem. Fajn film, ale pro me zbytecne pretazeny. ****

plakát

Kurz manželské touhy (2021) 

Prijemna sonda do vsemoznych druhu chovani k sobe ve vztahu. Kdo se tam nekde nepoznal, asi jeste nebyl ve vztahu :-D a to vse s milou vysetrovaci dvojici a mozna az trochu rychlym zaverem..

plakát

Milé dítě (2023) (seriál) 

Hodne mile zpracovani v zanru rekl bych standardni zapletky, ale nadstandardne natocene. Jen parkrat jsem odvratil zrak, vystavene postavy me drzeli v pozoru.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Na co je akce, ktera je viditelne umele vytvorena? Tvurci se dost nesnazili. Honicky v autech jsou na prvni pohled udelane umele, jinde. To stejne domy, kulisy..stary Ford mi vubec nevadi, ale tuhle umelou vec jsem vypl po 83 minutach. Dalsich 75 by bylo utrpeni. Skoda, tesil jsem se.