Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (63)

plakát

Wonka (2023) 

Mě se to líbilo

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Jsem nadšen z celého pojetí filmu a jeho hereckého obsazení. Kromě úžasného Adama Sandlera mě velice potěšila účast mého oblíbeného herce ze seriálu Teorie velkého třesku jako je Kunal Nayyar, kde si zahrál astrofyzika, v tomto filmu technika. Fantascické a viděno už dvakrát

plakát

Marvels (2023) 

Jsem velmi potěšen různorodostí a komplexním příběhem. Není pochyb, že se jedná o nejlepší MCU film tohoto roku. Líbila se mi záplatka, ale nejlepší je Ms. Marvel a Cpt. Marvels

plakát

Bod obnovy (2023) 

Tak už mám premču za sebou a opravdu jde o skvělý počin. Čeští filmaři za posledních 10let dali laťku tak nizko, že tento film je vynikající spestření a z filmu jsem absolitně nadšen.

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

Mohlo být lepší, ale vzhledem zjevně nízkého rozpočtu a prokazatelně krátké natáčecí době je to znát. V kontextu toho všeho jde o film na který se klidně kouknu 5x do roka a znovu.

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Byl jsem na filmu ve 4DX a mimo předujatostí z efektů 4DX Vám říkám, že příběh se mi docela líbil. Film byl jaká si směsice páteho Elementu, Avatara a Star Wars. Něco tam chybělo, dalo by se říct, že film mohl nabídnout víc, ale i tak byl pěkný a plný barev a tak podobně.

plakát

Spider-Man 2 (2004) odpad!

Ten nejhorší Spider-Man

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Jak byhom, to schrnuli, Spider-Man je prostě skvělí bavič a akceschopný s pomocí svého učitele z týmu Avengers Tonyho Starka, prostě pecka.