Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Colette (2013) 

Velké očekávání a o to větší sklamání.Pozitivum vidím v celkovém náhledu na to,jak to v lágrech vypadalo,atmosféra,scéna,to vše se celkem povedlo.Ale jinak, až na 2 vyjímky,jsem to hercům nevěřila.Připadalo mi to umělé,nereálné,emoce jsem jim nevěřila.A uplně nejhorší mi přijde,že hlavní hrdinka,podvyživená,vystresovaná,žijící v denodenní hrůze v boji o holý život s akutním infekčním průjmem a žaludeční nevolností ,si užije užasný sex.Taková scénka bohužel dnes nesmí chybět v žádném filmu ale kdyby se tvůrci tentokrát přeci jen vydali reálnou cestou a vyzdvihli více citovou stránku,možná by i celkově měl film větší náboj.Dobře to zahrála Helena Dvořáková-kápo Kordula a Zuzana Mauréry -mistrová,co Colette pomáhala.Ještě celkem ušel Eric Bouwer.Romantické scénky,slovíčkaření a vyznávání lásky mezi hrdiny i to bylo pro mě,celkem nenáročného diváka,tentokrát o ničem.Nevtáhlo mě to,nevěřila jsem jim to,dokonce mi to místy připadalo až trapné.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Příjemně romanticko-strašidelné.Viděla jsem zatím jen do 3 serie ale jiskření mezi hlavní hrdinkou a oběma bratry mě zatím neomrzelo.Též oceňuji dabing,zejména Filip Švarc namluvil Damona přesvědčivě a taky sexy.

plakát

Deník Anny Frankové (1959) 

Dojemný záznam něčeho,co by se nikdy nemělo opakovat.A to je myslím si,poselství Anny. Zajímavost: V tomto filmu si zahrála i Zdenka Volencová.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Vizuální efekty,audio,technologie-skvělé provedení.Dobrá hudba. Občas mi něco připadlo nelogické ale je to sci-fi,takže beru.