Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 107)

plakát

Skleněný (2019) 

S přísným přimhouřením všech očí se dá s nadsázkou říct, že mistr psychobláznivin pan Šmalaylamalaman je zpět. A nebýt té závěrečné akčně laděné naháněné, bude to nejvíc ukecaný ale zároveň nejvíc napínavý film tohoto žánru možná všech dob. A jednohlasně říkám a podepisuji, že Mcavoy je regulérní blázen a jeden z nejlepších herců zároveň!..............moje hodnocení = 8 z 10.

plakát

Učitelka (2016) 

Okouzlen, konsternován a znechucen - tuhle směsici schizofrenních pocitů nemívám u filmu často. Teď nějak nebudu hodnotit tu dobu, jelikož mi byly 4 roky když se zvonilo klíčema, ale spíš hodnotím ten pocit, který ve mě pánové Hřebejk a Jarchovský budovali od začátku až do konce - no to bylo něco šílenýho !! Ženu ani květinou neuhodíš, ale tuhle manipulativní krávu bych zfackoval, to samé pár rodičů na sdružení..prostě když nebudeš šlapat brázdu, tvoje holka nebude nosit domů dobré známky a ještě budeš za debila před figurkama ve straně, no tfujtajksl...společně s Pupendem a Nevinností další 100 % Hřebejk & Jarchovský........................moje hodnocení = 10 z 10.

plakát

Aquaman (2018) 

Zřejmě můj první Wan, kde jsem dal méně jak 4*......Spíš to vypadá, že už jsem asi na tyhle digitální mrdníky starej, nicméně koukat v pěkné kvalitě se na to dalo a při nedělním odpoledni zabavilo.............moje hodnocení = 5,5 z 10.

plakát

Útok z hlubin (2018) 

Je to naprosto stejná situace jako před časem, když spadl Bílý dům.. v dnešní době nereálný, emmerichovinami nacpaný konflikt mezi ruskem a amerikou, kdy máte občas pocit, že se místo reálného válečného konfliktu hrají monopoly..z logického hlediska je to úsměvné, z toho akčního ale moc dobré, až jsem byl překvapen jak mě to bavilo (pochopitelně při zapnutém vlastním módu IQ zmrzlá makrela)...a to že herec s velkým H pan mistr Nyqvist už není mezi námi, je mi vážně líto, pokud si to člověk uvědomí, je závěr filmu vážně silný, smutný a dojemný............. moje hodnocení = 7,5 z 10.

plakát

Pátrání (2018) 

Pominu-li (jako fanoušek androidu) tu do očí bijící kampaň na podporu prodeje jablek, pak jsem spokojený a oceňuji tenhle moderně natočený, na pozadí sociálních komunikátorů odehrávající se thriller se soudobou tématikou a obecným problémem všech dnešních mladých lidí - online komunikace..."TO BYCH TADY MUSEL STÁT S BIČEM NAD VÁMA OD RÁNA DO VEČERA!!!". Rodiče prostě dneska nemají šanci svoje děcka ohlídat - a když, tak s hrozbou, že z ratolestí se vyklubou asociální hovádka a otloukánci...smutné......................moje hodnocení = 7,5 z 10.

plakát

Vdovy (2018) 

No né, já jsem byl po milionu let v kině !! V malém sále o 30 sedačkách, což vzdáleně připomíná něčí honosnější obývák i ruku v ruce s velikostí plátna při srovnání s dnešními úhlopříčkami - ale spokojenost. Nikdo tam nešustil, nikdo neklevetil..jsem rád, že jsem při vybírání zrovna běžících filmů v tomhle kině zvolil Vdovy. Jedná se o příjemnou kriminální zápletku, kde jedinými vadami na kráse zůstává všudypřítomná byrokracie a politikaření, které se asi slušelo natáhnout do více minut a taky trošku nesedí, že ženy od bývalých gangsterů, co až do smrti svých ne zrovna andělských manžílků věděly z branže leda hovno, najednou tvoří "great vidou-madafaka-klub" a fakt, že sorry "SPOILER" film končí takříkajíc happy jak dva grepy. To mi nesedělo, při scénáři od Flynnové bych čekal na konci nějakou prasečárnu, nebo tak...ale ono nic..no tak třeba příště, rozhodně mě to bavilo a to je hlavní.......................moje hodnocení = 8 z 10.

plakát

The Cloverfield Paradox (2018) 

Kdybych si tady nečetl před shlédnutím filmu různé komentáře, až do posledních pár sekund filmu bych teda neměl šanci vůbec tušit, že se jedná o dalšího potomka lehce vyšinuté rodinky Klavrfíldů....nějak nemám co říct, první polovina na pět hvězd, druhá zmatená jak Goro před Tokiyem....nicméně originalita tomu nechyběla, tak nevím co tady zase všichni plivete a hrajete si na novodobé Jany Erudy...............moje hodnocení = 6,5 z 10.

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

....tak až doteď jsem měl Blančetku docela rád.................moje hodnocení = 6,5 z 10.

plakát

Café society (2016) 

I když místy nemastné neslané, pořád koukatelné...Woody umí tyhle lidská dramata většinou z vyšších kruhů prostě dobře vyprávět.................moje hodnocení = 6,5 z 10.

plakát

Jan Palach (2018) 

3 věci = 1) kurvy jedny okupantské 2) kurvy jedny pokrytecké 3) Skvělý Zavadil, který důstojně vyprávěl o tomhle československém hrdinovi.....................moje hodnocení = 8 z 10.