Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 112)

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Tenhle film měl končit někde zhruba ve své půlce, jelikož pak už se jedná jenom o klišovitou šablonu, opírající se jenom o svaly a kozy. Hodně mě bavil především ten tlustej sráč, který byť naprosto neatletické a nesportovní tělesné konstelace, absolvoval opičí dráhu na výbornou a mohl doplnit všechny namakance, steroidové hříčky přírody a rozmanité hrátky plastických chirurgií. A hodně vtipné byly taktéž úvodní sekvence, kdy Rock pořád dokola stírá absolutní antimodlu všech poďobaných holčiček, Izáka Efronů. Jinak mě to vlastně asi ani nebavilo a závěrečný Hajzlhroch to spíše posral, než že by dal vzpomenout starým dobrým chlupatým časům.................moje hodnocení = 4 z 10.

plakát

U-Turn (1997) 

Velice zvláštní až psychiatrická záležitost lidského propletence, aneb kam se až mohou myšlenky dospělého jedince v krizové životní situaci dobelhat - hnus velebnosti !.......................moje hodnocení = 7,5 z 10.

plakát

Nebezpečné vztahy (2016) (pořad) odpad!

Soudkyni Barbaře se právě narodila sestřička - skoro stejně stylizovaná, imbecilní sračka, o níž se normálnímu člověku může zdát jenom v těch nejhorších nočních můrách !...................moje hodnocení = 0 z 10.

plakát

Poslední království - Série 2 (2017) (série) 

Druhá série nepozbyla atraktivnosti oproti té první, přibylo více bitev, více intrik a celkově celý příběh vygradoval do přijatelného konce. Dobří zůstali dobrými, hajzlové hajzly, některé dobří se proměnili v hajzly a pár vybraných hajzlů se obrátilo na dobrou cestu. Výpravou hodně zdařilé obě série a opravdu si v mnohém nezadá a nezaostává oproti Hrám o trůny, takže u mě palec nahoru....................moje hodnocení = 8,5 z 10.

plakát

Poslední království - Série 1 (2015) (série) 

no a pak že nerostou ! Tenhle seriál jsem měl v merku už pěkně dlouhou dobu hlavně kvůli tomu, že mi vzhledem k dobovému zasazení a vůbec tématikou hodně připomínal milovné Hry o trůny. Zpočátku to bylo všechno takové nemastné neslané, měl jsem guláš v hereckém obsazení a především mi nikdo nepřipadal moc sympatický..po 2.dílu jsem málem vzdával..ale pak se vše nějak k dobrému otočilo a prakticky poslední 4 díly první série jsem shlédl jedním dechem. Nakonec výborně propojené osudy křesťanského sirotka, jehož se ujmuli dánští vikingští nájezdníci a poté, co hlavní hrdina vyrostl, mapuje seriál jeho působení mezi oběma znepřátelenými stranami a je velice napínavé sledovat, jak jednou spolupracuje s tou a podruhé s onou stranou. Vše doplněné dobovou surovostí, výbornými kostýmy a všudypřítomnou akcí. Nakonec jsem našel k postavám velice kladný vztah a dokázal ocenit, jak dobře byli jednotlivé charaktery vybrány - jednotliví vůdčí Vikingové jsou brutální fousatá hovada s vyvinutým smyslem pro boj a plenění, na druhou stranu angličané zase vynikají svojí diplomacií a až fatálním uctíváním Boha. Zároveň pro mě bylo hodně důležitým hlediskem i to, že jsem jednu chvíli více přál Vikingům a po dalším dílu jsem měl sympatie nakloněny spíše k uhlazené Anglii, paráda. Málokdy se mi stane, že byť od začátku nedávám seriálu moc nadějí, nakonec se přetaví ve výbornou a uvěřitelnou záležitost, takže vzhůru do další série !!....................moje hodnocení = 9 z 10.

plakát

Purpurové řeky (2000) 

Jako kriminálka dobrá, ale vadily mi osobně dvě zásadní věci: jednak že ústřední vrahoun byl vypointován už hodně brzo a chyběl ten zásadní moment překvapení a spadlé huby (takže nesouhlasím s místními názory, že se jedná o francouzskou obdobu brilantního thrilleru Sedm) a jednak účast pana Cassela, který zase tradičně přehrává a to jeho floutkovství se dá brát jenom chvilku, postupem času začne poměrně solidně otravovat. U mě tedy průměr, nic víc, nic míň.....................moje hodnocení = 6 z 10.

plakát

To the Bone (2017) 

No, s hodně zamhouřenými zraky a po 4 pivech nakonec uděluji lepší průměr..ten film se šíleně pomalu rozbíhá, vůbec nic se neděje, jenom sledujeme problémy ústřední hrdinky, které opravdu nehraničí s obžerstvím a její začleňování se do nové komunity, které z počátku nemůže nikomu připadat nikterak zajímavá. Postupem času (a četnějšími zjeveními Kijenua) však k tomu filmový divák získá vztah a tak nějak si uvědomí, že anorexie, nebo kterákoliv jiná konfliktní degenerace lidského mozku vs. lidského zažívacího ústrojí vlastně není vůbec žádná prdel. Lily Collins netuším, zda je takhle hubená od přírody, nebo tvrdě "dřela" a vžívala se do své nové role podobně jako to vždycky před každou svou rolí dělával pan DD Lewis, ale je to fakt hnus tohleto. Pohledná holka, co vypadá jako kdyby vylezla z koncentráku a každý večer si měří objem své paže, zda-li už náhodou její hmotnost neatakuje vážných 39 kg....Ble, jdu si dát dvě vaničky tvarohu, trs banánů a zapiju to kefírem.....................moje hodnocení = 7,5 z 10.

plakát

Kickboxer: Vengeance (2016) 

"trénink, šukání, trénink, šukání a pořád tak dokola až ti z toho za doprovodu otřesné hudby mrdne Sloune.."..to jsem nečekal že to bude totální kopírka prvního kickboxera - jen s tím rozdílem, že tenkrát se tam mlátili dva mistři bojových umění a ne komparzista s wrestlerem...nic proti Batistovi, jinak mi nevadí a je to jeden z mála hovězích krků co mají špetku hereckého umu, ale uvěřit 140 kg hovadu mrštnost je jako uvěřit Olmerovi, že natočí film s ratingem vyšším než 28 %......navíc je to celé takové narychlo uplácané a mnohdy komické - například bez překladu ponechané dialogy thajských policistů.." ha ňa ňa ňa ťa ťa? hovnooo, tak to kecáš !!"..jak říkají místní vystudovaní znalci, zbytečný film................ moje hodnocení = 2,5 z 10.

plakát

Nevinná (2008) 

Paráda..a film svědčící o tom, že remake filmu se málokdy povede (Tři dny ke svobodě byla bezduchá sračka a ať si každý tvrdí co chce). Tady jsem přesně zažíval to, co by filmový divák u takového druhu filmu asi zažívat měl - od začátku mi byli oba hlavní herci sympatičtí a od momentu zatčení Diane Kruger jsem Vincentu Lindonovi bezmezně fandil, aby jí za použití všech legálních i nelegálních prostředků dostal z té basy ven ! Konkrétně pan Lindon vlastně dělá tenhle film kvalitním filmem, jeho charakterní jízda dělá divy a inspiroval mě natolik, že jsem si asi 3-4 filmy hned přidal do záložek a v blízké budoucnosti mě neminou....................moje hodnocení = 8 z 10.