Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 112)

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Tohle nemá cenu rozpitvávat, souhlasím se všemi těmi, kteří tvrdí, že vidět tři trailery bohatě stačí. Aspoň se totiž člověk vyhne zklamání v podobě naprosto tupého příběhu a hereckých výkonů, dosahujících úrovně filmu typu C. Efekty nejsou všechno, ale takový Emmerich bude mít po shlédnutí této hovadiny celoživotní erekci.....................moje hodnocení = 2 z 10.

plakát

Tajemství loňského léta (1997) 

Jestli je film pseudokultem pro pubescentní filmové publikum 90.let vážně nevím, každopádně bohužel vím, že pokaždý, když v televizi zahlédnu fragment, a nějakou jeho část (nikdy jsem to neviděl celé ani vidět nechci), musím se smát, jelikož mi při každé situaci vyvstane na mysl Scary movie.4 nejdementnější teenage modly na jednom místě. Poloodhalené cecky a prazdné dutiny lebeční holt tenkrát jely...............moje hodnocení = 2,5 z 10.

plakát

Zlodějská partie (2009) 

"jsem zavázán sergejovi, jelikož dřív jsem byl jeho spolupracovník, pak umřel, tak to přešlo na mě a teď tu minci dávám tobě, jelikož seš zavázenej mě a okradem fjodora, jelikož mi jde jednak o princip a jednak to vlastně vůbec nechápu". Že se v podobné konině objeví Banderas, to by člověk asi tak nějak i čekal, ale že dám jednou filmu, kde účinkoval Freeman jednu hvězdu, to by mě tedy ani ve snu nenapadlo. Tupý, nudný a nelogický film..................moje hodnocení = 2 z 10.

plakát

I Don't Feel at Home in This World Anymore (2017) 

S chraplavým pochechtáváním musím uznat, že tenhle non-mainstream se teda povedl nad očekávání dobře. Úchylný Elja Dřevo, který mi už v Pánovi prstenů srdnatě dokazoval, že to nebude z jeho rozdvojenou osobností (slušně řečeno) do budoucna jednoduché a podívejte se na něj. Kromě toho, že si tam nechá sežrat nohy vlčákem, tuhle sleduje úchylně prostitutky, tady se nechá nosit tlustým hobitem se smrtelným výrazem v očích, tak parádně ztvární i narušeného souseda - individum, jež párkrát vyleze ze své zarostlé zahrady a za pomoci svojí nindža hvězdy, vybroušené kopací techniky a haldou psychokeců dokáže dobře doplnit i další nový zvláštní úkaz v hereckých vodách, jménem Melanie Lynskey. Dohromady tvoří téměř dokonale se doplňující, slušně řečeno, zvláštní páreček ze sousedství, jež si jde tvrdě za svým, protože prostě princip je princip !! .....................moje hodnocení = 8 z 10.

plakát

Kriminálka: Oddělení kybernetiky (2015) (seriál) 

Hezký, tlustej, blbá, neherec, černoch, magor a Dawson....kromě Džejmse fander Býka klasická sestava z castingu na další z podtitulů kriminálek...kde jsou ty časy když ještě Caruso během 20 epizod v Miami řekl dohromady deset vět ale byl to herecký výkon na úrovni..............moje hodnocení = 3,5 z 10.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

''nemám pas a jsem v Alžíru", díky téhle a dalším desítkám rasistických narážek na úrovni hodnotím tuto komedii jako naprosto svěží a neortodoxní , říkám bravo v slzách............moje hodnocení = 9 z 10.

plakát

Divoký anděl (1998) (seriál) odpad!

''kambjooo dolooor - for rivertaaaan??meňu sijas foros péros eeendju šulin nos primaas''...lip tohle asi popsat nejde..zrovna sepisuju žalobu na tv Burandov,ze jsem díky nechtěnému přepnutí musel díky tomuto hovnu rozkopat kromě televize i půl bytu............moje hodnocení = 0 z 10.

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Přesně takové pohlazení na duši jsem po dlouhé době potřeboval. Citlivý, laskavý a krásnou hudbou a hereckými výkony podpořený český film o tom, že čistá, naivní a přirozená láska ještě v dnešním světě nevymřela a ať tenhle snímek může místy působit až příliš prvoplánovitě a nestandardně ideálně, já jsem tedy nad míru spokojený. Ondra s Aňou jedny z nejlepších rolí kariéry, malá Švábenská má zase našlápnuto do budoucna...................moje hodnocení = 9 z 10.

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Nakonec jako pár zdejších hodnotitelů taky možná neúměrně, ale nastřeluji hodnocení na plný počet pěti hvězd. O mě je známo, že na podobné styly filmů, řešících lidské tragédie, prostě odjakživa slyším. Tady mi celý příběh a herecké výkony jednoduše vyrazily dech - navíc je film okořeněn i "lehce mysteriózním přívlastkem", který byl pouze ku prospěchu věci (popisovat nelze, jelikož by se člověk chca nechca nevyhnul spoilerům). Zase jsem byl po dlouhé době z filmu úplně naměkko.................moje hodnocení = 9 z 10.

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) 

Už pomalu začnu počítat a zapisovat, kolik jsem viděl non-footage filmů s nižším rozpočtem, jejich poměrně zajímavou zápletku a zdařilý scénář zabila totálně banda ultranesympatických hovad, balancujících svým inteligenčním kvocientem někde na úrovni šimpanze a vypnuté automatické pračky. Tady tomu bohužel není jinak. Lekačky - super. Zvuk - fakt povedené. Příběh - bratr dávno zmizelé Hedr z prvotního Blairu se vydává po stopách své sestry za účelem natočení studijního materiálu a pokusu o nalezení 16 let pohřbené pravdy a kontakujou místní dvojici squaterů a feťáků, jež mají údajně naší skupinku pečlivě vybraných neherců dovést na mysteriózní místo pravdy. Všechno to sice zní moc pěkně, ale prostě ty dialogy, to by člověk brečel. Naštěstí všichni postupně chcípnou, takže aspoň že tak................... 3,5 z 10.