Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 112)

plakát

Hunger Games: Balada o ptácích a hadech (2023) 

Ve srovnání s předchozími díly Hunger games působí tenhle film bohužel trošku jako béčko a je zbytečně natahovaný. Jako plus hodnotím fakt, že 90 % filmu se nebojuje v aréně, nýbrž se řeší zákulisí, politikaření a nakonec samozřejmě vyprofilování obou dvou hlavních protagonistů. Ani jeden mi nebyl zrovna sympatický, nejvíc si tedy budu samozřejmě pamatovat 1,2 m vysokého oblíbence Dinklage. Ve svém žánru asi celkem zbytečný počin......................moje hodnocení = 5,5 z 10.

plakát

Srdečný pozdrav ze zeměkoule (1982) 

Kvalitní humor - víc asi netřeba dodávat k téhle klasice, kterou jsem viděl poprvé v životě (stydím se)...........................................................................................................................................................................moje hodnocení = 7,5 z 10.

plakát

Prezidentka (2022) 

S obrovským sebezapřením a dvěma promilemi proseca v žíle nakonec dávám průměrné 3 hvězdy. Scénář je tak blbý a prvoplánovitý, že si myslím, že musel být sepsán během reklamy mezi Ulicí a Televizními novinami. Nicméně - Geislerová i Vetchý (i pokud dostatnou na talíř podobné hovno) si to odehrají po svém a mě bavilo sledovat tuhle slaďárnu, která se na 101 % inspirovala americkou klasikou Notting Hill.....................moje hodnocení = 5,5 z 10.

plakát

Jerry a Marge: Tajemství loterie (2022) 

Po shlédnutí Perníkového táty pro mě bude navždy Bryan Cranston působit jako hyperinteligentní člověk, který místy ale působí až jako blázen pro svou zapálenost do konkrétní věci. Ale patří podle mě mezi vůbec nejlepší americké herce současnosti a všechny jeho filmy, zřejmě díky němu dostávají punc nadprůměrnosti, stejně tak tahle bláznivina o tisknutí losů, aneb jak jsme ve vesnici přechcali městskou loterii :-))).......................moje hodnocení = 7,5 z 10.

plakát

Přání k narozeninám (2022) 

Už jsme v tuzemských luzích a hájích viděli i debilnější rychlokomedie, takže na tohle se ještě jakžtakž dívat dalo. Mému neoblíbenci Klusovi pozice buzeranta seděla na míru, jeho partner a hlavní role (pro mě doteď neznámý maník) Orozovič příjemně překvapil a zastínil všechny zkušené kolegy, ale nejvíc mě potěšil Dušek, který po dlouhé odmlce opět dobře hlásil a že se na půl zbláznil vůbec nebylo poznat...pěkný průměr............moje hodnocení = 6,5 z 10.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

To, že to bude stát za hovno, ví zcela jistě 99 % uživatelů. Všichni se na to ale kouknou, protože se to prostě za a musí a za b, všichni se chtějí přesvědčit, zda to opravdu bude takové velké hovno, jak se slibuje. A musím říct, že na to, že jsem byl připraven nemilosrdně udělit odpad a trošku tady zase po letech procvičit dehonestační mluvu, byl jsem mile překvapen, že se na to dalo celkem koukat. Slye radši ze začátku hned na oko umrtvili, aby si náhodou nepřivodil z těch hlášek se Stathamem infarkt, nu a tak milý druhý jmenovaný předvádí svojí klasickou one-man show plnou rádobyvtipných, průměrných a trapných hlášek. Zasmál jsem se i Dolphovi, jenž zde dostal dlouhé vlasy - že by už chudák začal chodit na ozařování? Mega prdel je pár minut 50centa a především jeho "in da club" v magneťáku v samořízeném buldozeru. Taky jsem se slzou v oku zavzpomínal na doby, kdy například v transformerech byla Megan Fox k uprcání, teď už by s tou držkou mohla hrát tak akorát v trans.....věcí k vidění je tu ale dost , ať povedených, nebo zcela bizarních, ale věřte nebo ne, já se bavil......................moje hodnocení = 4,5 z 10.

plakát

Případy mimořádné Marty (2022) (seriál) 

Viděl jsem teda jenom dva díly, ale musím říct, že příjemné překvapení. Podle ukázek jsem nečekal vůbec nic, realita byla ale poměrně potěšující. Dyková v padnoucí roli bláznivé, šíleně se oblíkající soukromé vyšetřovatelky, opatřená šestým smyslem a výbornou dedukcí. Její věčné špičkování a hecování se Zachem patří k tomu vtipnějšímu na televizních kanálech......................moje hodnocení  = 6 z 10.

plakát

Jedna rodina (2022) (seriál) 

V rámci vyčkávání, než přítelkyně uspí dítě, snesitelné - zřejmě taková lepší Ordinace, řekl bych. Děj jakžtakž ubíhá, sem tam se stane vtipná scéna a je jenom děsná škoda, že všude musí cpát tu krávu Pagáčovou, protože její hraní je jako moje sraní....................moje hodnocení = 4 z 10.

plakát

Ještěr (2023) 

Svou ponurostí, plíživostí a velkým počtem zvláštních, nic neříkajících a přesto důležitých scének přirovnávám tenhle film ke kultovnímu Sedm, byť samozřejmě jeho kvalit nedosahuje. Del Toro je nicméně Del Toro a on už mnohokrát dokázal, že díky němu se průměrné stává nadprůměrným - stejně tady. Pro milovníky tmavých a ponurých kriminálek ideální kousek..................moje hodnocení = 7,5 z 10.