Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (421)

plakát

Invaze - Série 2 (2023) (série) odpad!

První série byla nuda. Druhá série je příšerná nuda.

plakát

One Piece (2023) (seriál) odpad!

Tendenční indoktrinační marxistická sračka primárně určená pro asijské infanty do 12ti let, ale bohužel se dočkala úspěchu i u starších neasijců. Takhle nějak by vypadaly pohádky, kdyby je psal Kim Čong-Un. Celý opus je totální bizár - zmatlanina, která jakoby vznikla na politickou objednávku bolševické strany typu "Piráti". Dobroserství ze všeho přímo stříká, infantilní pohádkový příběh je protkaný reminiscencemi na palčivé problémy otroctví, rasismu atd. atd., politickými projevy, přepíčenými přehrávanými emocemi s vřeštěním, vřískáním, ječením, kvičením a řvaním. Jen to LGBTQ+ kupodivu nějak chybí... Kasovní úspěch "trháku" jen potvrzuje to, že poslední dobou čím dál častěji platí: čím větší stupidita, tím větší úspěch. Vulgo degenerace lidské civilizace neúprosně a krutě zrychluje.

plakát

C.B. Strike (2017) (seriál) 

J. KlecovéLůžko Rowlingová měla zůstat u Harryho Pottera. Když se pustí do něčeho tzv. "ze života", je to asi tak stejně uvěřitelné a pravdě podobné jako Brumbáloviny z Bradavic. I když se snaží o realismus až naturalistický (chcaní jednonohého detektiva do kelímku, aby si nemusel nandavat protézu, prdící důchodkyně...), pořád to všechno šustí papírem. A těch schématických klišé! V poslední sérii ať detektivové vlezli do jakéhokoliv baráku, slyšeli po několikaminutové konverzaci: "Něco vám musím ukázat, pojďte se mnou." To je ještě horší berle, než dnes už legendární seriálová věta "Tohle musíte vidět". Prostě pokus o detektivku naší soušky učitelky.

plakát

Volha (2023) (seriál) 

Určitě lepší, než Vyprávěj. Vulgarismy se fuckt nešetří (ostatně to prostý lid miluje, že), ale.... Ono se to jenom tak jako tváří, že je to jako ta komoušská realita, která tu tenkrát vládla. Ale těch kiksů.... Jeden za všechny: Děj se odehrává v roce 1971, ale z autorádia vesele zpívá Václav Neckář "Stroj času", který vyšel na albu "Planetárium" až v roce 1977, tedy o 6 let později. A takových kopanců jsou tam mraky.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Snobskej overhype. Ještě mnohem horší a blbější Walking dead. Houbozombáci s trsama chorošů a václavek na palicích, kterým šéfuje cosi jako zuřivý hovno.  Na stupidní osu je nabalená halda otravných módně emotivních LGBT BLM "rodinných" dramat, děj zmateně poskakuje v čase, bržděný navíc zbytečnými flashbacky, nuda je v určitých částech až fyzicky hmatatelná. Pedro Packal to nemůže zachránit, ale vejvar za to určitě měl dobrej.

plakát

Námořní vyšetřovací služba: Hawai (2021) (seriál) 

V roce 2020 po deseti sériích skončila Hawaii 5-0, takže po roční pauze mohla partička kolem původní "námořky" konečně vypustit do světa už dlouho připravovanou havajskou mutaci NCIS. Bylo by škoda nechat tak úžasné exteriéry ladem. Ačkoliv má seriál svou lesbickou dvojku, netlačí v oblasti multibarevné korektnosti na pilu tak příšerně jako nekoukatelná NCIS L.A. a má sympatičtější casting než NCIS N.O. Prostě povedený mix Hawaii 5-0 a původní NCIS - ostatně už v první sérii se objeví odkaz na Jethra a crossover s původním seriálem. Pohoda.

plakát

Stanice 11 (2021) (seriál) odpad!

Strašlivá sračka, páchnoucí zapařenými artifi-vagínami sourozenkyň (dřívě sourozenců) Wachovských. Klidně by to mohlo být volné pokračování podobně ujetého Sense8. Ostatně i tady si můžete vychutnat pohled na kun*u jako vrata, ze které vylézá novorozenec. Představa post-apo světa vysoce naivní, v podstatě ulítlá hra o hercích, hypovaná citáty z Hamleta. K nepřečkání nudné a zdlouhavé rádobyumělecké nic. A to se vyjadřuji ještě velmi slušně.

plakát

Moon Knight (2022) (seriál) odpad!

Musli-Marvel. Tahle pásová výrobna pseudokomiksů (Marvel) už poslala do světa spoustu peachovin, ale jejich nový machometánský shit jasně vede. V podstatě je to psychologický příběh o týraném chlapečkovi, kterému z toho po zbytek života mocně hrabe. Díly 4 a 5 jsou nesledovatelnou polucí, odehrávající se v jeho hlavě. Dál jsem se nedostal. Strašlivá zmatlanina, plná mozkoškrabných žvástů a vyjících muezínů, blbá jako Mohamrd sám.

plakát

Fantastická výchova (2019) (seriál) odpad!

Herci nehrají, chlapeček je na ránu, děj slabý až debilní. Pro normálního bělocha naprosto nesledovatelné.

Ovládací panel
1 bod