Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (710)

plakát

Konec srpna v hotelu Ozon (1966) 

Zajímavé, žánrově netradiční, v mnoha ohledech atmosferické, ale mám pocit, že jaksi nezvládnuté...

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

To není western, to je epos. Navíc s podobně symbolickými přesahy jako Coppolova Apocalypse Now. Monstózní film.

plakát

Znamení kotvy (1947) 

Příjemná noirová atmosféra. Jen občas příliš úporné.

plakát

Avengers (2012) 

Zábavná podívaná s nablýskaným vizuálem a plejádou hvězd. Kdybych měl náct, slintám blahem. Takhle jsem se bavil. Dobře bavil.

plakát

Stud (2011) 

Pěkné, ale pro mne osobně ničím nepřekvapující a nijak nezasahující. Takové porno pro intelektuály. Babrat by se v tom dalo, ale nějak mne to nevybízí.

plakát

Proč? (1987) 

Film o tom, že lidé se nemění. Své problémy hážeme na druhé a frustraci řešíme skrz různé útěky nikam. Jen ti hodní SNBáci byli trochu z pohádky.

plakát

Hroch (1973) odpad!

Na úvod musím říct, že přesto, že mi bylo značnou část filmu nazvracení z překrucování dějinných událostí i lidských charakterů, tak jsem se bavil velmi. Chtěl bych být u toho, když se tenhle kousek vymýšlel. Představoval bych si to asi takto: "Máme tu průser, nějaký Pražký jaro bo co... Měli bychom se s tím nějak vyrovnat." "Ale jak?" "No, Češi jsou přece odjakživa srandisti, tak uděláme nějakou satiru." "To jako politickou?" "No, jasný" "Ale to bude vo kejhák, ne?" "To je fakt, to máš pravdu." "Ty jo, mě napadla báječná myšlenka, bude to celý o hrochovi!" "Co?" "No jasně, bude to celý o hrochovi a chlápkovi, kterýho ten hroch spolkne." "Cože? Proč jako?" "No, to nevim, ale tak, to by šlo, ne?" "Asi jo, to by šlo. A co kdyby se ten chlápek jmenoval Hroch, co? To by bylo vtipný, ne?" "Jasně, to by bylo k popukání." "A co kdyby toho hrocha bolel zub?" atd. atd.