Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (6)

Off the Map

Off the Map (2011) (seriál)

Tým mladých lékařů - Lily (Caroline Dhavernas), Mina (Mamie Gummer) a Tommy (Zach Gilford) přijíždí na kliniku v Jižní Americe a přidává se ke zkušenějším kolegům Benovi (Martin Henderson), Otisovi (Jason W. George) a Zee (Valerie Cruz). Pod jejich vedením zjišťují, že Jižní Amerika neznamená pouze tropické nemoci, ale že i nemoci běžné v moderním světě nejsou v jihoamerické vesnici nic neobvyklého. Každý z lékařů má svůj osobní důvod, proč se rozhodl pro práci na klinice, a každý se s novým prostředím vyrovnává jinak. Off the Map je seriál z lékařského prostředí od americké režisérky Shondy Rhimes (mj. GREY'S ANATOMY, PRIVATE PRACTICE).

Mstitel Cape

Mstitel Cape (2011) (seriál)

Po atentátu na policejního šéfa se detektiv Vince Faraday (David Lyons) rozhodne přijmout práci v soukromé bezpečnostní agentuře Ark, která se ve městě Palm City snaží nahradit zkorumpovanou policii. Díky tajemné Orwell (Summer Glau) však Vince zjišťuje, že šéf agentury Petr Fleming (James Frain), je ve skutečnosti atentátník Chess, který má na svědomí smrt policejního šéfa. Chess po odhalení své identity svalí vinu na Vince a pošle na něj své bezpečnostní týmy. Akce vrcholí explozí a všichni se domnívají, že Vince je mrtev. Ten ale přežije, přidá se ke kočovnému cirkusu, jehož vůdce Max (Keith David) ho naučí, jak ovládat speciální černý plášť a používat jej proti svým nepřátelům. Vince si začne říkat The Cape, podle oblíbeného komiksového hrdiny svého syna a hodlá se pomstít Flemingovi a očistit své jméno, zničit korupci ve městě a dostat zpátky svůj život a rodinu.

Lumpíci

Lumpíci (1991) (seriál)

Zajímá vás, jak vypadá běžný svět z pohledu batolat? Tento seriál vtipně vypráví o každodenních zážitcích a vzájemných vztazích v rodině.

Clarissa vám to vysvětlí

Clarissa vám to vysvětlí (1991) (seriál)

Clarissa Darling (Melissa Joan Hart) je dospívající puberťačka zabývající se typickými každodenními problémy náctiletých jako jsou škola, přátelé, kluci, otravná rodina a mnoho dalších.

Nádherný svět

Nádherný svět (2009)

Cynický Ben (Matthew Broderick) žije svůj obyčejný život. Před lety nahrál CD s písničkami pro děti, dnes dělá podřadnou kancelářskou práci, je rozvedený a jeho byt s ním sdílí senegalský přítel Ibu. Náhle ale Ben přichází o práci, Ibu upadá do diabetického kómatu a Benova vlastní dcera se s ním odmítá vídat. Vše se začne měnit až v okamžiku, kdy se Ben seznámí s Ibuovou sestrou Khadi.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009) (seriál)

Příběh skupiny mladých lidí vykonávajících veřejně prospěšné práce, kteří zjišťují, že během nedávné záhadné bouře se u nich objevily speciální schopnosti. Lidé se snaží zjistit, jak jejich schopnosti fungují a jestli bouřka ovlivnila i ostatní. Každý z nich řeší své osobní problémy a společně řeší jeden společný - jak zamaskovat vraždu, kterou spáchali.

Reklama