Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (625)

plakát

Adam & Eva (2003) 

Zvlastni love Story. Trochu me z ni rozbolelo srdicko...

plakát

Aféra Concorde (1979) 

Bylo to lepsi nez jsem cekala a horsi, nez kdyz jsem na to koukala jako dite s ocima vyvalenyma jako kdyz kocka sere do bednicky. No tehdy to byl vrchol veskereho drileru a drama! Ted uz tak spis so so. Ale bylo to docela zajimave a repete nekdy do budoucnase zas tak uplne nevylucuje.

plakát

Agónie - konec Rasputina (1981) 

Peterenko fenomenalni, jako Rasputin neprekonatelny. Rezie Elem Klimov kvalitka. Nevim, co bych zde vytkla, procez vpaluji plnou palbu a raduju se ze po milionech letech kdy mam den jen pro sebe jsem sahla po tady tomhle vybornem filmu. Zitra bysem chtela dat Stalkera, ale jsou tam miniaturni titulky a jsem v nove praci ucetni zjistila ze jsem slepa jak patrona a pro bryle jsem si jeste nesla. To je muj osud!

plakát

Aksel Lund Svindal: Freeskier (2013) 

Kratka, ale prijemna vec. Hodnoceni opet trochu neobjektivni prece jen je to jen par minut, ale co... Aksel Lund Svindal je ve ski circus muj oblibenec nejvetsi (tesne nasledovan Bode Millerem). Zajimave ze na rozdil do Bodeho nebo Max Franz jsem si ho nikdy jako freeridera moc nedovedla predstavit.. Ale samozrejme mu to sekne a dava to velmi dobre! Fakt jsem rada ze ted v posledni dobe trochu fusuje i do offslope. Fiel Productions urcite budu nadale sledovat, myslim ze se snazi byt evropskou odpovedi na MSP nebo Teton. Jeste jedna poznamka: Aksel si v rijnu pretrhl Achillovu takze musel sezonu vypustit, ale vratil se na zavod mistrovstvi sveta v Aspenu a tam ziskal 6. misto!!!! V konkurenci tech nejlepsich.. po nekolika mesicich bez zavodeni mezi nejlepsima na svete zajede 6. misto!!! No tohle jestli si nezaslouzi ten absolutne nejvic MAD RESPECT tak uz nevim.....

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

To jsme zase tehdy s bratrem poulili oci! (Me bylo 16 let a bratrovi 15). Rozhodli jsme se, ze si budeme kazdy dil AKTA X natacet na video. Ale tata nas po par tydnech serval a co jsme meli zase prehral jinyma filmama. Ale Akta X to byla laska na prvni pohled, prvnich pet serii vlastnim na DVD a zrovna ted je zase zrovna vsechny tocim. Samozrejme nektere dily jsou lepsi nez jine, ale celkove velmi nadprumerny serial (serie 1-5), takze se raduji prevelice a petkuji opet s cistym svedomim. Ty dily bez Mudler & Scully jsem ani nevidela a ani o to nestojim. Nejlepsejsi dily byli samozrejme ty o Eugene Tooms, no z tech mam jeste dnes traumata jako prase (hlavne z tech zlutych oci), opet jsem se ke Klenotovi silne tiskla. Btw. Klenot take velkym fanouskem, takze hodnoceni za oba.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Skoda, Akta X tam nebylo. Neresili se ufoni, duchove, nabozenske sekty a ani divni uchylaci co jdou po lidskych jatrech (z tech dvou dilu jsem se, nekecam, fakt malem podelala strachy). Takze tady nespokojenost. Ale jako detektivka to fungovalo prekvapive dobre! Hodne se mi libily nektere "narazky" (hudba pri najeti na obrazek na GWB) a vubec celkove atmosfera mi pripomnela stare dobre devadesatky, kdy se najednou v patek prestalo chodit na "rave party" a misto toho se sedelo u bedny a cucelo na Akta X. Kdo se nedival, jako by nebyl a byl vsemi velmi litovan a pomluven. Ale jak rikam, u me jako detektivka to ma nadprumer, Mulder & Scully byli spis jen takovy prijemny retro bonus, ta mysterioznost mi proste chybela, proto jedna dolu. Doufam, ze brzy bude dalsi celovecerak. Tentokrat s ufony, duchy, nabozenskymi sektami a divnymi uchylaky co jdou po lidskych jatrech.

plakát

Akta X - Můj boj 1 (2016) (epizoda) 

Ne, me to neprislo tak strasne jak zde nekteri lide pisou. Zklamani se nekonalo. Cekala jsem prijemne & nostalgicke retro s Mulder & Scully (oba trosku ohlodal zub casu, ale da se. Nikdo nemladneme! Teda krome me, ja ted vypadam lip nez tehdy v 16ti). A dostala jsem prijemne & nostalgicke retro s Mulder & Scully. Konspirace a ufoni nebyli ve starych "aktech" me oblibene epizody (ja radsi uchylaky co jedli jatra), ale tuhle vec jsem uzivala v miru. Tesim se na dalsi dily!

plakát

Akta X - Návrat domů (2016) (epizoda) 

Tahle epizoda me oslovila zatim nejlepe, procez ctyri. Zdalo se mi to uz spis jako navrat ke starym aktum, i kdyz ta rodinna Linie se Scully tam byt nemusela. Zatim jsem davala relativne vysoke hodnoceni, ale musim rict ze po prvnich ctyrech dilech tak trochu zklamani. Prece jen ty starsi epizody byly strasidelnejsi a lepcejsi. Tady ja nadsazuju spis z Nostalgie.

plakát

Akta X - Setkání s příšerodlakem (2016) (epizoda) 

Srabske tri, neb nevim, co si mam o tehle epizode myslet... Jako komedie to nefunguje spatne, dokonce jsem se nekolikrat zasmala a prislo mi to vubec hodne originalni. Ale ja si proste nejsem jista, jestli chci Akta X jako komedii. Vic me to bavilo kdyz se zapasilo s incestnimi mutanty a pronasledoval se pojidac jater nebo upirka. Komedie? Parodie? Vysmivani se nerdovskym fanouskum a vubec celemu kultu Akta X? Ja fakt nevim.

plakát

Akta X - Zakladatelova mutace (2016) (epizoda) 

Prijemne Retro pokracuje. A ja si delam nasledujici poznamku: "nakoukat nejake starsi dily" (to jsem ani nevedela ze M&S vrhli potomstvo!) a do budoucna se stejne nejlepe tesim na uchylaky co pojidaji lidska jatra! Ale jinak spica. Jen tak dal!