Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (625)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Jako ne ze by to bylo spatne, ale cekala jsem jinacejsi pecku! Kor kdyz je znamo, jak dramaticka a bohemska persona Freddy byl. Tohle byla takova "brav" ucesana verze. Fyzicky Rami Malek Freddiemu moc podobny neni, ale bodylanguage od nej odkoukal fenomenalne natolik, ze jen kvuli tomu vytahnu hodnoceni na 4 hvezdy. Stejne ale bozi kapela, ty songy nezestarnou. Nejaci Edove Sheeranove se muzou jit zahrabat.

plakát

Bohové a generálové (2003) odpad!

K tomuhle odpadu me vedou nizke pudy, zlomyslnost, pomstychtivost a fakt ze pro me to byla nuda jako prase a celou dobu jsem se divala na hodinky kdy to skonci. A kdyz to skoncilo, tak jsem se zatetelila stestim, ale ten alkoholicky psychopat s IQ bublajiciho bahna co byl vedle me mi rika "pockej, jeste se podivame na druhou cast". Nikdy. Nevidela jsem ani druhou cast & pak uz ani hnustoneho psychopata. Ty hodinky jsem si fakt kontrolovala tak kazdych par minut a "odpocitavala" jsem kolik jeste zbyva. Cely ten vikend byla vubec jedna velka traumaticka zkusenost. Brrr.

plakát

Bohové musejí být šílení 2 (1989) 

Tenhle dil se mi libil asi o facku vic nez ten prvni (a to je co rict, neb prvnimu dilu jsem hrde a bez vycitek svedomi vpalila petku!). Nejlepsi scena podle me bylo kradeni pstrosiho vejce, to jsem uplne slzela smichy a Klenot se take smal, ale myslim ze ten smal spis tomu jak se smeju (chrochtam) ja nez scene ve filmu. Ale je take fanousek. Na ten treti se ani divat nebudu, pry je to hnusota hnusot velmi nevtipna, procez si nechci kazit naprosto skvely dojem, ktery na me udelali prvni dva dily!

plakát

Bohové musí být šílení (1980) 

Takove blbe a proflaknute vtipy, a pritom me to vzdy uplne dostane a musim se smat jak blazen (tak moc ze az skoro "chrochtam", coz se mi skoro nikdy nestava!). Na me tohle vzdycky funguje, rozhodne cestne misto v me filmotece!

plakát

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 

To bylo neco tak blbeho, trapneho a pritom genialniho a trefneho ze to jsem z toho tedy jelen. Ale velmi hlasite jsem se smala. Trochu je mi ovsem lito kazachu, protoze nekolik jich bylo u nas na skole a ac velmi inteligentni a vzdelani lide, snad vsichni o nich referovali jako o "Boratech" coz jim asi dvakrat prijemne nebylo. I americanu mi bylo trochu lito, ale ne tak moc, protoze tech znam desnou silu a je fakt ze jsou tak trochu nafoukanejsi a tohle jim Borat natrel naprosto fenomenalne. Ovsem Evropa si taky zasluhuje aby sem prijel nejaky ten Borat (ted vic nez kdy jindy), procez se velmi tesim na ten Cohenuv novy film (The Brothers Grimsby), snad nas tam taky trochu rozebere :)

plakát

Bouřlivé víno (1976) 

Obsah uz je rozebran, (ne)kvalita filmu taky. Ja jenom dodam neco, co zaujalo me a mozna bude mit nejakou vypovidaci hodnotu pro ostatni: Na "Bourlive vino" velmi pozitivne reaguje Klenot! Coze je zvlastni vec, neb cestina neni jeho prvni jazyk, nikdy komunismus nezazil (nikdy v komunisticke zemi nezil) a neni levicove zamereny (takovy by se nikdy nestal mym Klenotem)!!! Ale jak slysi znelku Bourliveho vina (dnes jsem si ho dala pri zehleni pred finale French Open), tak uz utika na kanapatko a diva se se sebou. Nerika nic a kdyz se ho zeptam zda se mu film libi tak jen neco neurcite zamrci. Ale vzdy kouka.. Kouka a kouka.. A to je divne, neb na podle me vice kvalitni filmy ho zase tak nesebraly (mam podezreni ze u "Noc nevesty" dokonce usnul!!!). Nu coz!

plakát

Brangelina - Wie Hollywoods berühmteste Liebe zerbrach (2017) (TV film) 

Fascinovana jsem na to hledela jak Kobra na kralika. Jak tam vsichni ti "celebrity Bloggers" a novinari bulvarnich platku zasvecene popisovali Co, Proc a Jak se to ma ve vztahu Brangeliny. Jeden by rekl ze u toho Pittovi a Jolie snad i svitili!

plakát

Break Point - Samorost (2023) (epizoda) 

Kyrgios nikdy neda slam - na to je moc labilni. Ale na jeho zapasy se divam rada, je to showman, okruh nekoho takoveho potrebuje jako prase drbani. Dost jsem poulila oci na Costeen, na IG vypada jako jemna holcicka (jo, mam na IG sve oblibene tenisty), takhle na kamere pusobila dost vyzilym dojmem 😳 Kvuli tomuhle serialu (spolu s Fauda) mi Klenot poridil Netflix, tak ted budu po vecerech dost vycumovat televizi.

plakát

Brimstone (2016) 

Klenot toto odsouhlasil jako druhy film na sobotu vecer (u druheho filmu na sobotu vecer se vetsinou usina a pak zu se na nej nikdy nedodiva) a byla to tedy pecka na solar. Oba jsme jen valili oci jako kdyz kocka sere do rezanky. Reverend u me trumfnul i nejstasidelnejsiho zaporaka, kterym az doted byl Pennywise. A pak jsme ani nemohli usnout, museli jsme si pustit treti film na sobotu (jev, ke kteremu dochazi tak jednou za deset let) az pak jsme teprve usnuli. Velmi neprijemny film, rozhodne doporucuji ke shlednuti. Ale je skoda, ze v komentarich tady lidi docela hodne spojleruji....

plakát

Brutální Nikita (1990) 

Naprosta srdcovka. S jednou z nejkrasnejsich a nejcharismatictejsich herecek vsech dob Anne Parillaud (kam se hrabe Peta Wilson, to je jen takovy opravdu slaboucky odvar). Hudba famozni. A konec filmu naprosto fenomenalni. To uz se dnes vidi malo....