Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (625)

plakát

Přijela k nám pouť (1973) 

MiniMe je z tohodle muzikalu uplne uchvacena a me se ty pisnicky nahodou take libi. Klenot ovsem skripe zuby, rika ze vic uz ho nervuje jen Bony a klid (bavime se o hudebnich cislech). Ale co, on tomu nerozumi...

plakát

Příběh života a smrti (2011) 

Na kinematografii white trash se povazuji za specialistku a znalkyni nejvyssiho levelu. Myslela jsem, ze uz jsem videla vicemene vsechno a nic me nemuze prekvapit. A pak Klenot pri prepinani programu natazil na totok. Nejprve jsem myslela ze se jedna o nejaky dil Medical Detectives, ale brzy mi bylo jasne ze tohle je jiny level. A to tedy fakt byl. Nämlich vsichni v dokumentu byli jak z nejakeho panoptika. Vrazi i obeti mi dokonce v jeden moment uplne splyvali! Vsichni byli nebo meli nekoho ve vezeni, cele rodiny tam spolu slavili vanoce! Kazdemu se dostalo tolik ruznych kopancu od zivota, ze to az nakonec bylo smesne. Herzog je genius, ruzne Netflixy nebo Zeme nomadu se muzou jit uplne zahrabat. Btw. ten odsouzeny co oplodnil propasovanym spermatem tu labilni kravu co se mu vtirala do vezeni mel ted nedavno problem, neb nejaka uplne jina nestvura co ji prej tez "miluje" mu pry na jeho prani zkousela propasovat crystal meth do vezeni. Jestli jste dokument videli tak si tuhle story vygooglete, prisaham stoji to za to, ty fotky zucastnenych jsou BOZI!!! Jsem si jista ze uz nikdy nic tak pusobiveho na tema white trash neuvidim. Procez vsichni zvolejme: Herzog neni clovek, Herzog je buh!

plakát

Otec a otec (1983) 

Smala jsem se jako blazen nahlas skoro celou dobu a nakonec jsem se rozbrecela, protoze tak milou a vtipnou komedii se super hlaskami, luxusnimi herci a hudbou "do srdicka" uz nikdy nikdo nenatoci.

plakát

Agónie - konec Rasputina (1981) 

Peterenko fenomenalni, jako Rasputin neprekonatelny. Rezie Elem Klimov kvalitka. Nevim, co bych zde vytkla, procez vpaluji plnou palbu a raduju se ze po milionech letech kdy mam den jen pro sebe jsem sahla po tady tomhle vybornem filmu. Zitra bysem chtela dat Stalkera, ale jsou tam miniaturni titulky a jsem v nove praci ucetni zjistila ze jsem slepa jak patrona a pro bryle jsem si jeste nesla. To je muj osud!

plakát

Příběh Beastie Boys (2020) 

Snad nejdojemnejsi a nejroztomilejsi vec co jsem za posledni mesice videla. Jeste ted se prihlouple usmivam, ale toto byla nostalgie jako prase a kluci jsou tak desne cool jak jsme si je predstavovali jako pubertaci ze jsou cool. Kdyby tahle show trvala pet hodin, vubec nezlobila bych se. Mrzet me bude navzdy, ze v publiku nesedela jsem.... P.S. nevim jak vy, ale propadak "sure shot" pro me byl naprosto zasadni song, tenkrat v mych tynejdz jyrs.

plakát

Michael Mittermeier Live auf der Bühne - Club Special (2018) (pořad) 

S Mittermeierem nesdilim nazor ani na politiku, ani na filmy, ani na Sport.. proste vubec na nic! Ale ten clovek je vtipny, o je ten clovek je vtipny! A ma charisma! At se divam na jakykoliv jeho porad tak je uplne jasne ze nejpozdeji do minuty se budu smat jako blazen a neprestanu jeste dloho po zaverecnych titulkach :D Takze za 5 hvezd, mily Miso. Ale teda koukam zes´ za posledni leta pekne zesedivel :D

plakát

Pán tygrů (2020) (seriál) 

Jest o me znamo ze si velmi libuji - co libuji, primo vyhledavam - ve fenomenu White trash, procez toto byla pro me velika lahudka, kterou jsem si uzivala od prvni minuty. Jaw dropping Level milion! Vidlaci, zlodeji, fetaci, idioti, narcisove, zbesile kravy a potencialni (skutecni?) vrazi a vrazedkyne, hruzna odnoz Country music… tady je proste vsechno! Lokace fantasticke a pribeh tak neuveritelny ze… ze proste nevim. Zase si me tento fennomen ziskal o trochu vic, kdyz mi vcera jeden White trash poslal obrazek z Floridy (uz ho pustili z vezeni za znasilneni a pokus o vrazdu manzelky) ze ted zacina chovat vcely, tak jsem ho ani nevyfakovala, jen jsem odepsala "cool": Nejlepe se mi libil ten bezzuby "meth mouth" manzel, to jsem se uplne tetelila blahem kdyz zacal neco sumlovat. Klenot to asi u ctvrteho dilu vzdal, prej "tohle uz na me bylo trochu moc".

plakát

Pěsti ve tmě (1986) 

Bozi, tomuhle nechybelo nic, i kdyz s triem Vasut - Krausova - Balzerova bych za normalnich okolnosti nevedela co si pocit. Od zacatku do konce bombice, za me urcite jeden z nejlepsich ceskych filmu. Rocky je proti "Pestem" jen slaby cajicek. Totok se tomu kolotcari Soukopovi hodne povedlo!!

plakát

Jen žena (2019) 

Frau Joelly jest mimo jine znama tim, ze nema vulgarismy moc v oblibe a pouziva je jen v OPRAVDU krajnich pripadech a zde se teda FAKT neudrzi. Predstavte si rodinu kde jeji clenove ziji striktne podle "nabozenstvi miru". Zenske v teto rodine jsou uslapnute chudinky, neb chlapi jsou tupi, zaostali, primitivni, nevzdelani, nevzdelatelni, sexualne frustrovani, polodementni a mega slizsci luzri = aka smradlave, ridke praseci sracky. A tito chteji urcovat co je spravne (mlatit zenskou, sexualne ji obtezovat i kdyz je z rodiny) a jak maji clenky rodiny zit, koho si vzit.Kdyz se nejaka zenska vzprici, tak ji proste zabijeme, protoze jako ridke praseci sracky, ktere jsme, nesneseme aby nam nekdo odporoval a kdyz se normalne v zivote prosadit neumime neb jsme zdegenerovani neustalym krizenim v rodine, tak aspon vytahujeme miniaturni koule na zenske v rodine. Vubec mi hlava nebere, proc tyto praseci sracky se tahnou do Nemecka, kdyz je zde vse tak dekadentni, sproste a haram. Proc nezalezou zpatky do sve praseci nory a nezerou tam nekde velbloudi, popr. osli hovna a neotravuji svet nam na "zapade"? Lito je mi tech zenskych strasne moc.. Nadeji dava ta druha rodina co se krasne integrovala. Me by zajimal pak ten pomer... No nasrana jsem jak svina. Jestli mi zase dnes do byra vleze ten hnusny a krpaty turek a zacne mi "laskovne" vysvetlovat ze chlapi jsou chytrejsi nez zenske tak ho poslu do praseci prdele jeste driv nez staci rict "Prasoerdogan".