Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (625)

plakát

Annabelle (2014) 

Ja si, dnes uz podruhe, pekne zabecim se stadem. Ale proc bysem si nezabecela, kdyz je to vsecko cista hola pravda. Annabelle neni dobry horror. Ale do odpadu to posilat nevidim, neb za a) ten cerny cert mi prisel velmi kvalitni za beeee) pred Annabelle jsem koukala na Kmeny:Rap a ve srovnani s takovou tuposti mi pak Annabelle uz neprisla tak tragicka. Ve filmu bylo par dobrych napadu (treba ten se satanskym kultem) a scen (cert), ale celkove je takove nic moc. Kdyby se z toho udelal nejaky 30ti minutovy kratas, tak by to asi melo vetsi smysl. Takhle asi moc nee. Ale jak rikam, odporem mi z toho nehty neslezly. To uz dokazali "raperi" v Kmenech.

plakát

Aux yeux des vivants (2014) 

Kdybysem to byvala vedela, tak bysem na to byvala necumela. Nalezeno na externim disku, vubec neveda co to je pouzito jako kulisa na treadmil. Pri prvnich minutach me to tak vydesilo ze jsem malem spadla z pasu a pak... pak nic. Proste nic. Jenom jakesi cmouhy ve tme a naprosto nelogicky se chovajici postavy (teda ne ze bych v hororech sla po logice, natolik soudna jeste jsem, ale toto uz bylo opravdu dost i na hororoveho liberala jako jsem ja). Ja opet rikam: No to me tedy fujtajbl!

plakát

Babadook (2014) 

Bylo to neco uple jineho nez jsem ocekavala ze to bude. Ta psychologie postav me taky nejak extra neodstala a az na par momentu me to docela silne nebavilo. Uplna hnusota to tedy nebyla, ale na repete to taktez nevidim.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Mesije Clavier po Navstevnicich docela uspesne pokracuje v zanru sci-fi komedii... Nejlepsi kamaradi zid, arab, cinan a cernoch = to si asi nekdo pekne zahulil, ne? Opravdu pekny slunickovy film, Sabatova s Dienstbierem se u tehle fantasmagorie musi tetelit stestim :D Kdyz se prenesete pres tu prisernou agitku tak dostanete vcelku vesely filmecek ktery stoji a pada na Clavierovi. Me to vcera docela pobavilo, po tom strasnem padu Ondry Banka jsem opravdu nemela naladu na Sin City 2 nebo Podivny Experiment...

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

On si tady snad nekdo mysli ze bulvar novinari delaji pro neco jineho nez pro prachy? Nechapu smysl tohoto dokumentu. Proc neco takoveho vzniklo? Jakou to ma vypovedni hodnotu? Hodinu sleduji blekotani opruzeneho tucka (jak muze skaredy keporkak s vadou reci uvadet program v televizi?) nebo jakousi ultra skaredou, blbou, afektovanou a mastne vypadajici slepici, ktera zrejme trpi nejakym moc osklivym mindrakem. A i ten vyber "celebrit" byl dost pochybny. No jasne, Bartosovou zna kazdy, ale o tech ostatnich jsem vubec nevedela kdo to jsou :( Jako panoptikum debility jim tam tedy tu jednu hvezdu dam, ale nevim nevim...

plakát

Danielův svět (2014) 

Me je to uplne jasne, ty deti si preji mit vsechny ty pedofily jako nejlepsi kamarady a ve svem okoli. Vzdyt ten Misa ho prece "obejmul" a vyjadril ze je ted pedofil jeho "nejlepsi kamarad". U tehle komunity me nesere to, ze to jsou pedaci. Pokud mi to porad necpou do ksichtu a neobtezuji zadne deti a drzi se od nich dal, tak je to proste uchylka ktera se v obyvatelstvu proste vyskytuje. Nechci je lyncovat nebo zabijet. Ale konkretne tahle ceska komunita kolem Daniela je k zbliti. No jo, vzdyt ony ty deti (ruzne Klarky a Misove) vlastne CHTEJI byt s nimi, takze se jim budeme vtirat o zlomkrk a vyhledavat rizikove situace (to ze o techhle detech nemaji zadne sexualni fantazie jsou dobre Pohadky ovci babicky). To rovnou mohl byt dokument o alkoholicich kteri zavislost kroi tim ze neustale cumi kolem hospody a kdyz se naskytne prilezitost tak obliznou flasku od piva ci snapsu. Nevim jak mam tuhle agitku na tema "Pedofil je ale DOOPRAVDY jen hodny strycek, tak si ho utikej obejmout a dat mu pusinku" hodnotit. Brrrr.

plakát

Days of my Youth (2014) 

Snehu je malo. Snih neni. Snehu se nam nedostava.... A tak bud jezdime po ledovcich (v parku na Stubaier Gletscher jsem potkala Bene Mayr!) anebo se kochame v bedne pohledem na ty stastnejsi, co si snehu muzou uzivat kdykoliv si zachteji a kdekoliv je sponzor / filmova produkce vysle. Na Days of My Youth jsem cekala netrpelive, div ne nehty kousajic! A cekani se vyplatilo, MSP s Redbullem nam opet pripravilo namakanou bombici. Opet famozni lyzarsky dokument, nabity adrenalinem od zacatku az do konce. Soundtrack opet 1A. To je stejne takove stesti.. To stesti ze clovek bydli tak relativne blizko Alp, ze bydli s Klenotem ktery lyzuje jako Bode Miller, ze jsem se na rozdil od sve teplomilne/moremilne rodiny zvrhla smerem k horam, snehu, zime a tem dvou prkynkum ktere me vzdy prenesou do sveta kde neexistuje nic jineho krome neskutecne krasy a jedinecneho pocitu volnosti...

plakát

Equalizer (2014) 

Tak jsme se s Klenotem shodli ze od ted se radeji budeme chovat k poskokum v Hornbachu dvakrat tak uctiveji, neb hodiny (kdy se ti nektery z nich rozhodne vrazit skrz bradu do huby otvirak) nevis!!! Ale tak nebyl to uplne blby film, u bedny me to udrzelo. Ty tri dam za to, ze jsem u toho neusnula, coz je divne, neb jsem vcera dalku predalekou uzikala a byla jsem unavena jak prase. Pana Denzela jsem malem nepoznala, uz ho taky zacina tak trochu ohlodavat zub casu. Stejne jako Billa Pullmana.

plakát

EXODUS: Bohové a králové (2014) 

Prvni hodkuactvrt se tam v podstate nic nedeje, jen si tam vsichni navzajem mluvi diry do hlavy. Pokud jste unaveni z treninku na triatlon (egotrip!) nebo Klenot, tak pravdepodobne usnete. U tech ran na Egypt jsem trochu procitla a neprislo mi to uplne marne, ale pak jsem zase zbytek filmu prodrimala. Fazit: Hezky natocena nuda. Bale jako jako vzdy docela kvalitka (mam pro nej mirnou slabost). Naprosto prepalena stopaz. Tohle se Ridleymu fakt nepovedlo.... Zajimave je ze jsem behem filmu nekolikrat zadrimla a ke konci se mi chtelo spat jak sfina, ale jak jsem se pak odpotacela do postele tak ne a ne zabrat az asi do dvou do rana. Porad jsem myslela na to ze jsem jeste nenapsala do denicku filmy na Challenge Tour 2015. Dnes jsem byla unterwegs a taky byl "wrap up" lyzarske sezony (coz je myslim dostatecne kvalitni duvod), ale zitra.. zitra to tam bude!

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Schvalne jsem se divala na hodiny. Film zacne, okamzite vidime asi 8mi minutovou akci. A pak se tam PADESAT minut mluvi a porad se cosi resi. No, abych byla fer tak v tech 5oti minutach Leatherface Statham jednou vrhne nuz a Banderas udela kotrmelec. Pak se zase porad mluvi a pak jsem na chvilku usnula. Pak se zase par minut rvali a pak byl konec a ten byl tak trapny a blby az jsem se malem rozbrecela. A me to tak boli! Jednicka a dvojka byli paradni, jakozto dite osmdesatek jsem si oba prvni dily moc uzila! A ted zas toto, tohleto. Takove nestesti! Jo a Harrison Ford? Casting do Postradatelnych byl pekny error, toho asi puvodne zamysleli do "Walking Dead", ne? Vzdyt to neni zadny chudak, tak proc si nepichne do ksichtu nejaky ten klobasovy jed? ... no, je cas rici sbohem dalsi moji detske platonicke lasce (Indyho Jonese jsem milovala). Suma sumarum: Slaj & Co. asi senilni, jinak si tuhle hruzu nedovedu vysvetlit. Stejne jako to, proc tomuhle ridkemu pripadu s hustym behanim davam dve hvezdy. Ach jo.